2777
2789
عنوان

چرا دست رو هر چی میزارم نمیشه که نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 20 پست
آخه من دست رو هر چی میزارم کلا نمیشه ممنونم ازت عزیزم خدا مادر نازنینت رو بیامرزه🌹

میشه معمولا بعد از بد بیاری های پشت سر هم یه اتفاق و موفقیت بزرگ هست که حرص خوردنای قبلش میشوره میبره... 

اگر دوست داشتی الان تقریبا ایام فاطمیه هست نیست کن با هر عقیده ای که روزی چند تا صلوات حضرت زهرا رو بگو تو سهولت کارات کمکت میکنه. 

همه از خدا بخواه چیزی که میخواایی تا وقتیکه ذوقش داری بهت بده....  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه من دست رو هر چی میزارم کلا نمیشه ممنونم ازت عزیزم خدا مادر نازنینت رو بیامرزه🌹

میدونستی صاحب اصلی دستور مرغ کنتاکی کی افی سی  معروف البته اگه برندش شتباه نکنم دستورش پخت مرغش ۱۲سال برد تو ۵۰۶تا رستوران قبولش نکردند اما اما پونصد هفتمین رستوران با قبولش اون یکی از پردرآمد ترین ادمایی تو دوران خودش تو جهان کرد؟ 

چه قشنگگگگ دقیقا زمان هر چیزی باید برسه

میدونستی صاحب اصلی دستور مرغ کنتاکی کی افی سی معروف البته اگه برندش شتباه نکنم دستورش پخت مرغش ۱۲سال برد تو ۵۰۶تا رستوران قبولش نکردند اما اما پونصد هفتمین رستوران با قبولش اون یکی از پردرآمد ترین ادمایی تو دوران خودش تو جهان 

یک ارتعاشتو ببر بالا بجای نمیشه جلو جلو شکر گذار باش بگو شده مرسی خدا 

دوم به هیچ خدایی نگو کاراتو انرژیی منفی نفرستن برات

به این رسیدم خودم که دارم بهت میگم دختر خوب♥️

کاربری دست دو نفره 🦦😐