2777
2789

برای افزایش ضربان قلب؟؟

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
بله ولی خوب من توتون رو ترجیح میدم

این الان جدی بود یا مسخره؟ 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله ولی خوب من توتون رو ترجیح میدم

عزیزم الان امضاتو دیدم 

همسرم باشگاه میره بعد میگه روزی نصف قرص برای افزایش ضربان و فشار خون میخورم این درسته بنظرت؟

عزیزم الان امضاتو دیدم همسرم باشگاه میره بعد میگه روزی نصف قرص برای افزایش ضربان و فشار خون میخورم ا ...

ورزش حرفه ای همش ضرره

این حرکت شایع هست ولی توصیه نمیشه

ورزش رو که بذاره کنار پشیمون میشه

اگر ورزشکار حرفه ای نیست انجام نده

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

ورزش حرفه ای همش ضررهاین حرکت شایع هست ولی توصیه نمیشهورزش رو که بذاره کنار پشیمون میشهاگر ورزشکار ح ...

واااای اینکه گفتی شایع خیالم راحت شد مرسی ❤️

🤣🤣😁تست زدن هم شایع هستحالا باید شوهرت بره هورمون بزنه؟ 🤣

نه اخه من فک کردم داره دوروغ میگه باور نکردم که واسه باشگاهه

نه اخه من فک کردم داره دوروغ میگه باور نکردم که واسه باشگاهه

دیگه بدبخت اگر جای دیگه استفاده میکرد که بهت نمیگفت

دیگه بدبخت اگر جای دیگه استفاده میکرد که بهت نمیگفت

نگفت تو کیفش دیدم 😐

نگفت تو کیفش دیدم 😐

خوب همونطوری که من میدونم ولی استفاده ای ندارم شایدم اون میدونه ولی مورد استفادش فرق میکنه

🫠🧐😫😫😫

شوخی میکنم جدی نگیر (:

خوب همونطوری که من میدونم ولی استفاده ای ندارم شایدم اون میدونه ولی مورد استفادش فرق میکنه🫠🧐😫😫😫 ...

شوخی قشنگی نبود عزیزم 

هر چقد حرفای قشنگ زدی شست برد 

در هر صورت ممنون که وقت گذاشتی🩷

شوخی قشنگی نبود عزیزم هر چقد حرفای قشنگ زدی شست برد در هر صورت ممنون که وقت گذاشتی🩷

من پنج سال بوکس آماتور کار کردم

اگر یه موقعی بهش شک کردی بگو میام میبافمش بهم

شما هم جدی نگیر ❤️🌹