من خودم مجردم و تجربه ندارم. بعضا میبینم بعضی از کاربرا میگن شوهرمون افتاد گریه و زاری و بهمون التماس میکرد که ببخشیمشون و به پامون افتاده بود و... راستش برایم خیلی قابل باور نیست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای ما خیانت بسیار گناه بزرگ و نابخشیدنیه ، بعد خیانتش دقیقا خونه پدرم همینقدر گریه و زاری کرد که طلاق نگیره خواهرم
چون میدونست ابروش میره
ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ
برای حاجت روایی نماز نافله مغرب بخون دیگه به خدا بسپارش من اکثرا خدا بهم حاجتامو میده موقع این نماز
میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه میکنه به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱