2777
2789
عنوان

دوست حسود😪🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 23 پست
منم ترم یک و دو دانشگاه تحملش کردم 6ترمم باید سینه سپر کنم😂

نمیدونم این آدما از کجا پیداشون میشه یه مشت آدم حسود و عقده ای خدا شرشونو کم کنه

تویی که این متن رو میخونی،آره خود خودت🤝🏻الهی به حق بانوی دمشق🕊️خدا تمام خواسته هات رو به قشنگترین شکل ممکن اجابت کنه..🤲🏻🤍🌙

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا انقد حرصمو درمیاره اگ ادامه بده پته شو جلو باباش میریزم بیرونمن اصلا ادم بدی نیستم در مقابل رفت ...

دوست ما کلا با ازدواج مخالفه و جدیدا یکی از همکلاسیا ازدواج کرده انگار شوهرشو دزدیده هی حرص میخوره

تویی که این متن رو میخونی،آره خود خودت🤝🏻الهی به حق بانوی دمشق🕊️خدا تمام خواسته هات رو به قشنگترین شکل ممکن اجابت کنه..🤲🏻🤍🌙

دوست ما کلا با ازدواج مخالفه و جدیدا یکی از همکلاسیا ازدواج کرده انگار شوهرشو دزدیده هی حرص میخوره

این رفیق اسبق نکبت من خودش رل داره هفته ای سه روز خونه رلشه بعد میگ با ازدواج مخالفم

لباس همه رو مسخره میکنه

هرکی برتر از خودش باشه تیکه میندازه مثلا کوچیکش کنه

برا جلب توجه داره میمیره کمبود داره

بذار گم شن فقط

این رفیق اسبق نکبت من خودش رل داره هفته ای سه روز خونه رلشه بعد میگ با ازدواج مخالفملباس همه رو مسخر ...

دیروز حرف اون همکلاسیم زد بهش گفتم به تو چه هر کی زندگیه شخصیه خودشه اختیارشو داره پاشد قرآن آورد گفت من دستمو میزارم رو قرآن که توهم میشی یکی مثل این و بدبخت میشی

بیشعور اعصابمو خراب کرد امروز حال نداشتم برم

یه آدم سمیه که نگم

دیروز حرف اون همکلاسیم زد بهش گفتم به تو چه هر کی زندگیه شخصیه خودشه اختیارشو داره پاشد قرآن آورد گف ...

درکت میکنم این بی شخصیتم اعصاب منو بهم میریزه دست بردارم نیس منتظرم چوب خطاش پر شه زهرمو بریزم

درکت میکنم این بی شخصیتم اعصاب منو بهم میریزه دست بردارم نیس منتظرم چوب خطاش پر شه زهرمو بریزم

😪