2777
2789

سلام دوستان 

پسرم 58روزه است 

کولیک داره 

خواب عمیق نداره 

شبا 5دقیقه به 5دقیقه بیدار میشه یه قلپ شیر میخوره غرغر میکنه باز می‌خوابه این باعث می شود منم تا صبح بشینم روزم نمیتونم بخوابم چون اقا بیداره بعد از دکترهای زیادی که بردم 

دکتر مقدادی معروف تونستم آنلاین ویزیت بگیزیم  بهش بی بی اسلیپ داد هیچ جا پیدا نبود اینترنتی گرفنم 

آلان  پست برام آورد اما دیدم پشتش نوشته برای زیر 3ماه مجاز نیست 

منم گیلان هستم کلی پول دادم ویزیت آنلاین گرفتم 

آلان هرچی زنگ میزنم جواب نمیدن 

بازم نمیتونم پول بدم چیکاز کنم 

گفت شبی 2سی سی بهش بده در حالی که تو بروشور نوشته 3ماه مجازه 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

شبی یک سی سی بده

وقتی به هیچی واکنش خوب نشون نداده دکتر حتما تشخیص داده

میشه واسه من و نی نی تو دلم دعا کنید🥺 از خانواده ام دور هستم و کسی نیست کمکم باشه..دعا کنید دوران بارداری و زایمان راحتی داشته باشم🙏🥺 ممنون میشم صلوات بفرستید💓 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من این قطره استفاده نکردم نمیدونم ولی برای نوزاد هیچوقت ابنترنتی ویزیت نگیربچه رو حصوری ببر معاینه ک ...

عزیزم هزار بار بردم سونو و آزمایش رو تو واتساپ فرستادم براش شرح حال هم گرفته والا میگن دکتر مقدادی رو دستش نیست چه میدونم خواهر دیگه خسته ام 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
عزیزم هزار بار بردم سونو و آزمایش رو تو واتساپ فرستادم براش شرح حال هم گرفته والا میگن دکتر مقدادی ر ...

اتفافا من کم از مامانا نشنیدم راصی نبودن

کولبک اونقدر موصوع بزرگی نیست بخوای دکترای مختلف ببری

دارو هاهم معجزه نمیکنن

فقط بابد دورش بگذره همین.

اابته اگر رفلاکس یا الرژی نداره

براش صدا سشوار یا هر صدای سفید دیگه ک اروم میشه بزار

ننو بخوابونش

شبی یک سی سی بدهوقتی به هیچی واکنش خوب نشون نداده دکتر حتما تشخیص داده

عزیزم برای آخرین تاپیکی که زدی من تجربه دارم سوره انشقاق رو هر شب قبل خواب بخون 

من ماه آخر هم روز میخوندم هم شب 

زایمان طبیعی عالی داشتم 

ساعت 5ونیم دردم گرفت 9ونیم شب زایمان کردم درد داشت ولی فقط 3تا بخیه خوردم و با پای خودم بلند شدم رفتم دوش گرفتم اوکی بوذم 

اگه بچه ام لجباز نمیشد و پدرم رو در نمی‌آورد خوشبخت ترین بودم 

ولی پسرم از بس بی قرار بود و خواب نداره هنوزم خونه مادرمم امید به 3ماهگی دارم فقط   

اتفافا من کم از مامانا نشنیدم راصی نبودنکولبک اونقدر موصوع بزرگی نیست بخوای دکترای مختلف ببریدارو ها ...

آلان سشوار گذاشتم خوابید 

عزیزم بنظرت کولیک خوب بشه خوابش عمیق میشه؟ من کارمندم باید صبح ها برم از چند ماه دیگه 

آلان سشوار گذاشتم خوابید عزیزم بنظرت کولیک خوب بشه خوابش عمیق میشه؟ من کارمندم باید صبح ها برم از چن ...

اره خوب میشه الان بخاطر کولیکه

اگر رفلاکس نداره و فقط کولبکه هرچی بزرگتر بسه بهتر میشه

اره خوب میشه الان بخاطر کولیکهاگر رفلاکس نداره و فقط کولبکه هرچی بزرگتر بسه بهتر میشه

من میگم رفلاکس داره 

ولی دکترا میگن وقتی بالا نمیاره شکم خوب کار میکنه وزن میگیزه رفلاکس نداره 

چیکاز کنم خواهر برام دعا کن تا صبح دیشب بیدار موندم دارم بیهوش میشم مامانمم بیچاره با ما اسیره هم بچه نگه میداره سر پیری هم آشپزی میکنه هم کمر درد وحشتناک داره