2777
2789
عنوان

لطفا میاید دلم میخواد باز لجم به شوهرم خیانت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 52 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه من یکی دیگه ام باباگفتم سوالمو اینجا بپرسمخودمم میدونم این فکرا کار شیطانه

معذرت دوست عزیز

ولی شماهم این خطا رونکن نکن نکن  خودتو زندگیتو حرمت زنانگیتوبه آتیش نکشون ببین گلم طلاق رو خدا براچی گذاشته برای جلو گیری از گناه میدونی که زن به جرم خیانت گرفته بشه حکمش سنگ ساره ولی مرد هیچی ب هیچی پس عمیق نگاه کنی میفهمس که چه گند بزرگیه 

من به خاطر این که بهم تهمت خیانت زده بود یکی دوبار تو دلم گفتم کاش تو ذاتم بود و می تونستم خیانت کنم خودمو سرزنش کردم که نمی تونم 

هنوزم که هنوزه حس میکنم روحم از این فکر نابه جا آسیب دیده بعد فکر کن خیانت کنی واقعا

ادم بخاطر طرفش نجیب نمی مونه وجود آدم مث گوهریه که با هر خطا جلوه و جلای خودش رو از دست میده

به خاطر حرمت اسم خودتون که تو شناسنامه اونه خیانت نکنید 

یاخدا اروم باش ی تبادل نظره ! زود قضاوت و توهین نمیکنی ؟

خب اخه ببین تا مردا خیانت کنن میگیم لجنن کثافت ان دلیلش نه قانع کننده اس نه کاری که تو ذهنشه کار انسانی خب با سیاست درستش کنه نشد طلاق بگیره خیانت اخه واسه خرجی ندادن

بی تو نَفَس کِشیدَنَم عُمرتَباه کردن است!!!❤

واقعا این دنیا دگ ی شاهی نمیرطه فرض کن من تامیک بزنم ک زنم دستپختش افتضاحه میخام برم خیانت کنم تا بفهمه چی ب چیه.یا اینکه بگم خانمم زیاد لباس میخره برم خیانت کنم

بسهههههههههههههههه دگ میان خواستگاریتون بگید ۳ ماه دگ جواب میدم س ماه بشین ی گوشه خودتو براتداز کن ببین ذااا چیه دگ چرا همدیگرو بدبخت کنید اخه یا مرد خیانتکار یا زن خیانتکار اقا بگردید دنبال یکی مثل خودتون دگ 

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

بدترین ضربه به طرف مقابل خیانته

حالا مرد ها مثل ما زنها وابسته گی های زیادی ندارن مثلا همه حق های قانونی رو دارن و بعد خیانت دیدن میتونن مثل یه آشغال طرف رو چرت کنن بیرون

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️

خب اخه ببین تا مردا خیانت کنن میگیم لجنن کثافت ان دلیلش نه قانع کننده اس نه کاری که تو ذهنشه کار انس ...

دوست عاقلم خب حرفت درسته ابنم ی نظره اگه همه مثل شما فکرمیکردن شاید کلی جرم اتفاق نمی افتاد. حالا اینجا دا یم کمک و تبادل فکری میکنیم زیادجدی نگیر

😊
معذرت دوست عزیزولی شماهم این خطا رونکن نکن نکن خودتو زندگیتو حرمت زنانگیتوبه آتیش نکشون ببین گلم طل ...

میدونم عزیزم و اصلا اهل اینچیزا نیستم

چکار کنم؟با همسرم صحبت میکنم دوروز خوبه روز سوم دوباره مثل قبل میشه😔خسته شدم از این زندگی💔

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️