دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من اینارو فارسی نمیگم به همسرم و الان که فارسی مینویسم خجالت میکشممم😂😭عشق من ، همسر ، عزیزم ، عزیز ...
سلام شماایرانی اصلانیستی
اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...«آنها که عکسها را نبوسیدهاند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️🤍
حرفهای محبت آمیز مرد و فاسد میکنه به مرد باید مردانگی و اقتدار داد تا حسابی مرد بار بیاد و بشه همه پشت و پناهت ، مثل ی کوه استوار تو همه چی بشه بهش تکیه کرد
ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ
ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ
چرا عزیزم ایرانیم ولی با خانوادم فارسی حرف نمیزنیم
حرفهای محبت آمیز مرد و فاسد میکنه به مرد باید مردانگی و اقتدار داد تا حسابی مرد بار بیاد و بشه همه ...
اقتدار و مردانکی یک طرف ، لطافتشونم یک طرف
مرد هر چقدر هم مرد باشن یک جاهایی برای خانومشون دقیقا مثل یک پسر بچه لوس میکنن و بچه میشن 😄
مردا دل ندارن مگه؟ ابرازه احساساته دیگه چرا فاسد بشه؟ لابد شما از اونایی که میگی برای مرد نباید گل خ ...
اتفاقا مردها دلشون دیده شدن مردونگیشونه ، من ۱۱سال عشقم نفسم زندگیم میگفتم انگاری وظیفم بود با این لحن حرف بزنم الان بهش میگم همسرجانم ، پادشاه قلبم ، آقای خونه، سایه سرم ، پشت و پناهم ، تکیه گاهم همونجا سریع واکنش نشون میده ، برا کادو هم آقایون اصلا مثل ما خانم ها نیستند براشون ی نامه اقتدار آمیز و تشکر از کارهاشون بنویسی خیلی بهتره تا کادوی چند میلیونی بدی بهشون
چرا عزیزم ایرانیم ولی با خانوادم فارسی حرف نمیزنیم
اهابسلامتی باشه چراارمنی حرف میزنید پس وقتی ایرانی هستی
اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...«آنها که عکسها را نبوسیدهاند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️🤍
اهابسلامتی باشه چراارمنی حرف میزنید پس وقتی ایرانی هستی
سوالتون عجیبه یک خرده😅مثل اینه که به کورد ها بگید چرا کوردی باهم حرف میزنید
اخه ارمنی هم راحتیم و هم زبان مادریمونه احساس صمیمبت بیشتر میکنیم
وقتی یک ارمنی با یک ارمنی دیگه فارسی حرف برنه فکر میکنن داره کلاس میذاره😅