2777
2789
اه خدا بهت صبر بده یه جوری خودتو مستقل کن از دستش راحت شی حالا اخلاقش چه جوریه شبیه ادمای هست که پیش ...

میدونی خیلی خوبه اخلاقش باهام تاجایی ک من هرکاری میکنم اذیت میکنم 

لج میکنم 

داد میزنم 

جیغ میکشم فوشش میدم بعد ۸سال هنوزم گاهی دیوونه بازیام گل میکنه یادم میافته اون لحظات 

ولی دم نمیزنه میگه حق داری 

بچگی کردم نفهمی کردم نفهمیدم دارم چ غلطی میکنم 

هرکاری برای خوشحالیم میکنه 

میگم طلاقم بده 

میگه انگ تجاوز رو به خودم نچسبوندم ک الان طلاقت بدم 🥺

مشاورم میگه ببخش هم برا خودت بهتره هم اون 

نمیدونم انگار نمیتونم

تو گر گناه من شوی !توبه نمیکنم ز تو 🖤🥀

میدونی خیلی خوبه اخلاقش باهام تاجایی ک من هرکاری میکنم اذیت میکنم لج میکنم داد میزنم جیغ میکشم فوشش ...

حق داری اما سعی کن باهاش راه بیای اگه واقعا اخلاقش سعی کن خوب شی باهاش طلاق بگیری یه ضربه های دیگه قراره از طلاق بخوری ولی فک کن به همه چی بعدا تصمیم بگیر چه کاری به طلاحت هستش با فکر برو جلو فک کنم بچم داری چون تاپیکاتو دیدم دوتا بچه داری حداقل به اونام فک کن نمیگم فداکار باشی پای کسی بشینی ک اون کارو کرده منظورم به همه چی فک کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حق داری اما سعی کن باهاش راه بیای اگه واقعا اخلاقش سعی کن خوب شی باهاش طلاق بگیری یه ضربه های دیگه ق ...

اره دوتا دختردارم 

نمیدونم مامانم میگه درسته اشتباه کرده 

غلط کرده 

گوه زیادی خورده ولی تو ببخش الان ک زندگیت خوبه 

این مهمه میگه همه چی برات فراهمه میگه بعداین۸سال اروم شدی بزار بیشتر زمان بگذره میبخشیش نمیدونم والا 

برام دعا کن حس میکنم خدا صدای منو نمیشنوه دعام کن

تو گر گناه من شوی !توبه نمیکنم ز تو 🖤🥀

اره دوتا دختردارم نمیدونم مامانم میگه درسته اشتباه کرده غلط کرده گوه زیادی خورده ولی تو ببخش الان ک ...

راست میگه والا همه چی درست میشه زمان درست میکنه‌

چشم دعات میکنم البته اگه مارو خدا قبول داشته باشع ک نداره 

چند سالتونه؟من ۱۹ سالمهالان حی میکنم حماقته و خیلی زودهولی خانوادم اصرار دارن

۳۳ و ۲۸ ازدواج کردم اگه موقعیت خوب داری رد نکن اینکه بعدها مورد بهتر گیر میاد تجربه ثابت کرده نه تنها گیر نمیاد بلکه چند سال بعد حسرت همونی و میخوری که به هوای بهتر از اون از دستش دادی شاید دو درصد از صد در صد شانس بیارن و ببین سن طلایی ازدواج تو از دست نده حالا نمیگم حتماااا ازدواج کن ها فقط میگم کاری نکن بعد حسرت بخوری از ۲۴ به بعد دیگه طرفدارات کم میشن گول شعارهای مجازی و نخور ۳۰ سالشونه میگن سنی نداره اینا همه اگه موقعیت خوب داشتن با ۳۰ سال سن مجرد نمیموندن حرفام تلخه چون حقیقته کسی قبول نمیکنه الان برادر شوهر ۳۶ ساله من پسر دایی های ۳۵ ساله من حاضر نیستن خواستگاری دختر ۲۸ ساله برن چه برسه سی ساله در کنار ازدواج و بچه دار شدنم میتونی کار کنی پیشرفت کنی پولدار بشی منم به هوای پول ازدواج بیخیال شدم الان ۳۳ سالمه نوزاد پنج ماهه دارم هم سن های من بچه ده ساله دارن تو اطرافم هر چی به موقعش خوبه

۳۳ و ۲۸ ازدواج کردم اگه موقعیت خوب داری رد نکن اینکه بعدها مورد بهتر گیر میاد تجربه ثابت کرده نه تنه ...

چی بگم

حرفاتون منتطقیه

مادرمم دقیقا همینارو میگه

ولی من خیلی میترسم از ازدواج تو این سن

هیچکسو هم ندارم باهاش مشورت کنم

خواستگارمم کم سنه

دوتامون کوچیکم

اما من با این ادم خیلی میتونم پیشرفت کنم

از همه نظر

مادرم میگه با هم خیلی پیشرفت میکنید

خانوادش خیلی خوبن

تک پسره یه خواهر هم داره فقط

نمیدونم واقعا چه تصمیمی بگیرم

بعد از سه ماه تازه اجازه دادم رسمی بیان کرد خواستگاری

همه دوستان و فامیلامونو واسطه کردن

قراره هفته بعد بیان

خیلی ترس دارم

عزیزم یه خورده از شزایطش بگو چند سالشه تحصیلات و شغلش چیه

دانشجو پرستاری ۲۱/۲۲ سالشه

من پشت کنکوری ام ۱۹ سالم شد هفته پیش

ولی دارم رشته اموزش ابتدایی هم میخونم

خانوادش فرهنگی بازنشسته هستن

کل شهر از ادب و نحابت این پسر میگن

ادم فرهیخته و محترمیه

هم خودش هم خانوادش

یه خونه دو واحده دارن

یه واحدش قراره برا ما بشه

یکمم تک پسر بودنش منو میترسونه

میترسم خانوادش خیلی وابسته اش باشن 

دانشجو پرستاری ۲۱/۲۲ سالشهمن پشت کنکوری ام ۱۹ سالم شد هفته پیشولی دارم رشته اموزش ابتدایی هم میخونمخ ...

به نظر من شرایش کلیش خوبه اما سنش خیلی کمه جای نگرانی داره چون میدونی پسرا دیرتر به بلوغ میرسن و الان سن ازدواجش نیست چونن ممکن همینه آدم ۵ سال دیگه سلایقش علایقش خیلی خیلی عوض بشه واقعا ازدواج براش خیلی خیلی زوده بازم حتما پیش مشاور خیلی خوب برو