2777
2789
عنوان

اگه دعوا نمیکنید باید بگم من از اون النگوها خیلی خوشم اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 74 پست
[QUOTE=361816474]@کیوووت راضی باشی عکس النگوهات رو توی تاپیکم گذاشتم [/QUOTEالان باز میخورنممم ...

ببخشید عزیزم نمیخواستم اذیت شی.

ولی اینجا خدا رو شکر کسی به کسی حرف بدی نزده.

اگر دوست داری حتما بخرو‌به نظر کسی اهمیت ندهچون ته دلت میمونهسرمایه سو‌نهایت خسته شدی تعویض میکنی

آره من خیلیییی کم پیش میاد از یه چیزی اینقدر خوشم بیاد! اگه نخرم واقعا توو دلم میمونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=361816474]@کیوووت راضی باشی عکس النگوهات رو توی تاپیکم گذاشتم [/QUOTEالان باز میخورنممم ...

میخواستم دیروز داخل پستت کامنت بزارم دیدم قفله

عزیزم به هیچ عنوان عوضشون نکن چون عوض کردنش فقط ضرر 

میتونی بعد ها اینا رو نگه داری بری چندتا دیگه برای خودت بخری 

طلا عوض کردن فقط پول حروم کردنه 

به حرف کسی گوش نده و سرمایه زندگیتو از دست نده

خودتو دوس داشته باش❤️
به نظرم همون 6 تاش قشنگه ولی من چون پول ندارم باید دوتا یا نهایت خودمو بچلونم 3 تا بخرمایشالا شما هم ...

عزیزم سایز کوچیک بخر خب

این عکسی ک گذاشتم از النگو من سایز کوچیکشه

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

چندسالتونه؟تو منطقه ما خانمای سن بالا استفاده میکنن النگو..

همین نشون میده زندگی تو جاهای مختلف باعث متفاوت بودن سلیقه ها میشه 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
میخواستم دیروز داخل پستت کامنت بزارم دیدم قفلهعزیزم به هیچ عنوان عوضشون نکن چون عوض کردنش فقط ضرر می ...

چشم عزیزم ممنون

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

آره من خیلیییی کم پیش میاد از یه چیزی اینقدر خوشم بیاد! اگه نخرم واقعا توو دلم میمونه

منم همینم

اگر چشمم چیزی رو بگیره نخرم

حتی اگر بهتر از اون رو بخرم حس میکنم اونو بیشتر دوست داشتم

پیشاپیش مبارکت باشه