2777
2789
عنوان

آیا کسی ک قدش بلنده زشته پاشنه بلند بپوشه

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 42 پست
چون میام عروسی کیف کنم دیگه اگه اذیت باشم که نمیشه... حتی موهامو جوری درست میکنم که اذیت نشم آرایش غ ...

کار شما درسته

متاسفانه ما تو ایران واسه عروسیا یکم ریخت و پاش زیاد داریم ولی اصلش همونه ک بری عروسی کیف کنی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بستگی ب خودت داره

من ۱۶۸ ام ۷ سانتی پوشیدم عروسی خیلی هم وو چشم بودم

و اعتماد به نفسم بالا رفته بود

همیشه هم سهی میکنم اسپرت لژ دار بپوشم قدم بالای ۱۷۰ شع

بعصیا خوش شون نمیاد 

خدا بیامرزه مادربزرگ مو ⚘
من۱۷۱هستم ولی اندامم کشیده هست بلندترم دیده میشم ولی پنچ سانت میپوشم عین مانکنایه خارجی میشم ون اندا ...

وزنت چقده؟ 

من دو سه کیلو اضافه وزن دارم قند و کلا گذاشتم کنار غذامم کم کردم تحرک هم زیاد دارم ولی لاغر نمیشم نمیدونم چرا

وزنت چقده؟ من دو سه کیلو اضافه وزن دارم قند و کلا گذاشتم کنار غذامم کم کردم تحرک هم زیاد دارم ولی لا ...

من ۷۵کلیو هستم باشگاه هم میرم ولی خوب اینجاایرانه خانمایه توپرروبیشتر میپسنددن تااندامی من توپرم کمی ولی نیاز داره ۸۰کلیو بشم 

من قدم صد هفتاد چند وقت بود فاز گرفت بودم کفش  تخت پوشیدم بخدا هر کی تو عروسی دیدم از خودم بلند تر نشون میاد خجالت کشیدم دیگه به خودم فوش دادم کفش پاشنه بلند بپوشم حتی چند وقت پیش رفتم نامزدی عروس جاری م عروس ش با کفش ده سانتی هم قد من بود  همه شب اومدن از قدش تعریف کردن 

من قدم صد هفتاد چند وقت بود فاز گرفت بودم کفش تخت پوشیدم بخدا هر کی تو عروسی دیدم از خودم بلند تر ن ...

البته قدت چیزی نیست ک بخوای بابتش خجالت بکشی اتفاقا قد بلند مورد پسند خیلیاهاس 

اکثرا واسه انتخاب مدل لباس یا مهماندار شرطشون قد بالای 170 هس. 

فقط تو اقوام ما معذرت میخوام یکم چرت و پرت زیاد پشت آدم میگن ب خاطر همین میخواستم هم رنج بقیه باشم وگرنه خداروشکر راضیم