2777
2789

😐😐😐خوب

فلاسک استنلی دی جی کالا داره حالا بر حسب لیتر قیمت بالا پایین ..میشه اعتمادد کرد کسی خریده..جنسو ک نیدونم میفرسته من از لحاظ کیفیت میگم

الان ی جا دو نیم لیتری زده ۴ ملیون ۳۰۰

نه بخدا نخریدم 

من فقط یدونه فلاکس یونیک دارم یدونه هم دارم دوقلوئه

😢😢😢

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اووو 

نه نخر 

میدونی مادرم چه می‌کنه 

از یکی میخره بعد میگه من میرم امتحانش کنم اگر خوب بود میخرم 

میاره ،توشون اب جوش میزاره شب

صبح اگر هنو کمی داغه ،یعنی خوبه 

و می‌خریم 

توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

نه بخدا نخریدم من فقط یدونه فلاکس یونیک دارم یدونه هم دارم دوقلوئه😢😢😢

چند سال پیش شوهرم یکی خریده 😐همین یونیکا ولی چون شوهرم عادت داره کلن دستش ب کم نمیرع رفته😂۲۰ نفره اورده 

ینی فلاسک ما بدرد ی خانواده شلوغ میخوره

خلاصه اصلن جمش کردم 

اووو نه نخر میدونی مادرم چه می‌کنه از یکی میخره بعد میگه من میرم امتحانش کنم اگر خوب بود میخرم میاره ...

آره میدونم ی آقایی بود قسطی بر میداشتن همه ازش 

اونم ب شرط میداد ..میگفت ی روز وقت میدم تست کنین

چند سال پیش شوهرم یکی خریده 😐همین یونیکا ولی چون شوهرم عادت داره کلن دستش ب کم نمیرع رفته😂۲۰ نفره ...

واااای چه بزرگ خریده 🤪🤪🤪

من یدونه یونیک دارم دارم واسه مسافرت خودمو شوهرمو بچه ام یدونه ام دوقلو دارم واسه جمعیت بالا😁

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
آره میدونم ی آقایی بود قسطی بر میداشتن همه ازش اونم ب شرط میداد ..میگفت ی روز وقت میدم تست کنین

خب خوبه 

پ چرا منتظر نموندی 

توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

من از این تراول ماگا گرفتم راضی بودم بعد دوسال هنوز مثل روز اولشه ولی این فلاسک و نمیدونم 

ولی هر جنسی توی دی جی  چندتا فروشنده داره حتما نظراتشونو بخون که بفهمی از کدوم بخری

اگه هم اومد بد بود میتونی مرجوع کنی ولی چون قیمتش یکم زیاده به نظرم اینجور کالاهارو حضوری بخری بهتره من خودم  از دی جی کالا خیلی خرید کردم همشونم تا الان خوب بودن ولی کالاهایی بودن که قیمتشون کم بوده گرون ترینش همین تراول ماگ بوده یا کتاب بوده که باز به نشرش دقت کردم که نشر معتبر باشه

من از این تراول ماگا گرفتم راضی بودم بعد دوسال هنوز مثل روز اولشه ولی این فلاسک و نمیدونم ولی هر جنس ...

آره تراول یه دونه دارم بخدا از دست فروش خریدم ۲۵۰🤣باورت نمیشه ۱ روز کامل داغ داغ نگه میداره