2777
2789

شوهرم فکر میکنه فقط اونه ک خرج زیاد میکنه و خورد و خوراک و لباس و... میخره 

همیشه میگه هیچکی تو این گرونی آجیل نمیخره یا میوه چند نوع نمیخره یا اینقد لباس و... نمیخره و... 

چون خانواده ش فقیرن و کم خرج فکر می کنه همه اینجوری ن

حالا اگه همیشه بگم فلانی و فلان خرید میکنن و... میشه مقايسه 

و شوهرمم بدش میاد

اگ نگم فکر میکنه حق داره و درست فکر می کنه

چکار کنم بنظرتون 

هیچی ازش تشکر کن و بگو برای همین اخلاقته که عاشقت شدم 

مگه دشمن خونی هم هستین؟ زن و شوهرید😐

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم وقتی خرید ازش تشکر کن و چیزی نگو حتی وقتی داشت از خودش تعریف میکرد

لابلای حرفات مثلا داری از روزمرگی تعریف میکنی بگو فلانی میگفت اینقدر دادم اجیل یا رفته بودم فلان جا فلان چیز رو خریدم خیلی عادی بگو که شک نکنه این اثرش بیشتره

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

بگو دستت درد نکنه عشقم زحمت میکشی

اینا که بچگی مشکل مالی داشتن ذهنشون نسبت به این چیزا فقیره 

درکش کن وتشکر وقدردانی کن 

حوصله داری از کاه کوه بسازی

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.

به نظرم با مقایسه کردن کار رو بدتر میکنین

وقتی ازین صحبتا میکنه با شوخی و لوندی جوابشو بدین که مثلا واسه همین دست و دل بازیته که دوستت دارم و ازین حرفا 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

یبار همسرم این حرفو زد

گفتم اگه ناراحتی دیگه نخر، به پدرم میگم خرجمو بده

درسته دعوا شد ولی دیگه این حرفو نزد 

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️

این طرز فکرو بزار کنار ، خیلی از مردها هستن که می تونن و خرج نمی کنن ، شوهر شما نیاز داره که مثلا موقع خرید ازش تشکر کنید یا تشویقش کنید ، چه اشکال داره جای اینکه بگین ممنون که اینو خریدی بهش بگی چون خانوادت کم خرجن فکر میکنی خیلی خرج میکنی؟؟

یبار همسرم این حرفو زدگفتم اگه ناراحتی دیگه نخر، به پدرم میگم خرجمو بدهدرسته دعوا شد ولی دیگه این حر ...

شما شانس اوردی وگرنه خیلیا از این حرف خوششون میاد و عملا خرجو میندازن گردن پدر😂

شما شانس اوردی وگرنه خیلیا از این حرف خوششون میاد و عملا خرجو میندازن گردن پدر😂

خییلی از پدرم حساب میبره

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️
یبار همسرم این حرفو زدگفتم اگه ناراحتی دیگه نخر، به پدرم میگم خرجمو بدهدرسته دعوا شد ولی دیگه این حر ...

حالا شوهر من از این حرفم استقبال کرد الان سال ها بود پدرم خرجمو میداد تا اینکه فوت شد 

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است