2777
2789
عنوان

بهانه بگید یک نفر پررو از فامیلارو بپیچونم

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 21 پست
خواهرشوهره.جواب گوشیش نمیدیم.با گوشی مادرشوعرم یا کسای دیگه میزنه

خوب بهتره.بگو شرمنده.همش تکرار کن شرمنده.اگر نمیتونی مستقیم نع بگی.هرچه قدر اصرار کرد ودلیل خواست بگو شرمنده

با شماره کسای دیگه زنگ میزنه

زنگ بزنه بگو نه عزیزم کار دارم هر روز بگو نه 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا روت نمیشه بگی نه ؟به جاش تو هر روز صبح ساعت هفت زنگ بزن براش امروز برام نهار میزاری کار دارم نمی ...

همین الانم میفهمه از کاراش خوشم نمیاد.فقط که خودشو میزنه پررویی تا کاراش از پیش بره

با شماره کسای دیگه زنگ میزنه

خب بزنه

با هرخطی بزنه میگه گوشیت خاموشه

قشنگای مامان من هرکاری میکنم برای آینده شماست🤍 شما فقط یبار زندگی میکنید دلم میخواد شاد و سرزنده باشید. هر تصمیمی بگیرید و هرجوری باشید مامان عاشقانه دوستون داره❤️ برای دخترای قشنگم هلن و هانا❤️❤️❤️
عالی.بازم بلدی؟

اسانسورمون خرابه نمیتونم اون همه پله بیام 

تعمیرکار اومده یخچال و ماشین لباسشویی و.. رو تعمیر کنه

بدون اینکه گرم کنم ورزش کردم همه بدنم جمامه 

و...

برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀
خب بزنهبا هرخطی بزنه میگه گوشیت خاموشه

پدرشوهرم حالش خیلی خرابه.شوهرم گوشیش خاموش نمیکنه که اگه حالش بهم خورد زود خبر بدن ببرش بیمارستان.خواهرشوهرم هم میبینه خطشو جواب نمیده با گوشی مادرش زنگ میزنه شوهرم هم نگران میشه زود جواب میده