2777
2789
عنوان

رفته بودیم مشهد بیاین بگم چه اتفاقی افتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 64 پست

[QUOTE=361817517]الان متأسفانه حتی خانمهای مسن برای عکس گرفتن میان همه گوشی به دست وارد میشن و دنبال اینن عکس و فیلمش ...[/QUOTE

آره آفرین ،ان شالله همه عاقبت بخیر شیم زیر سایه امام رضا ع

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو همون حرم حضرت، اینقدر دزدی میشه، آدم بی ایمان، احترام اونجا رو هم نگه نمیداره.مردم حق دارن.شما هم ...

نوشتم که به خانمه گفتم خودت شماررو بگیر

در مورد نکته دومتون هم بله خواهرمم همین رو گفت که به آقایون به همین دلیل میگفتی بهتر بود

نوشتم که به خانمه گفتم خودت شماررو بگیردر مورد نکته دومتون هم بله خواهرمم همین رو گفت که به آقایون ب ...

شما باید ب خادمینی ک‌اونجا مستقرن میگفتی جریان اینه . حرم بخش مخصوص داره راهنماییت میکردن بری تماس بگیری منتظر بمونی حتی تاخواهرت بیاد.اصولشم همینه دیگ نیاز نبود ب صدنفرم رو بندازی . 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
متن تاپیک رو کامل نخوندین فکر میکنم!

تا الان خوندم . کفش نداشتنتون مانع نرفتنتون  ب بخش معرفی شده نمی‌شده .ظاهراً . 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
دیگه عوض کردن خط برا ی ثواب راحت تر از چندبار دادگاه پاسگاه رفتنه خواهراونم وقتی هیچ اطلاعاتی از طرف ...

اگه خط ایشون گرون تر بود چی؟اگه راه ارتباطی بقیه باهاشون همین یه شماره بود و همه همین شماررو داشتن فقط ازشون چی؟اصلا نه همین قیمت بود،کسی هم شمارشونو نداشت و از این لحاظ هیچ اهمیتی براشون نداشت،مگه ایشون کار بدی کردن که باید خطشونو عوض کنن آخه؟مشکل از ایشون نبوده قطعا که بخوان فرار کنن از چیزی مشکل از همونا بوده

بله متوجهم ولی اگه آدمی یکبار یا اصلا چندبارم این اتفاق براش افتاده باشه و بخواد عینک بدبینی بزنه و ...

این فرمایش شمام منطقی نیست . میگن مار گزیده از ریسمون سیاه و سفید می ترسه. یعنی همین دیگه

کسی یه بار برای مشکلی پیش معلومه تعمیم میده و دفعه بعدی حواسش بیشتر جمع می‌کنه . 

الان همین خود شما قطعا دفعه بعدی میزی حرم یا جای شلوغ یاد گرفتی وسایل مهم تون یه جا نذارید و دست به نفرتون نباشه که اینجوری یکی گم شد نفر بعدی بدون هیچی بمونه

تا الان خوندم . کفش نداشتنتون مانع نرفتنتون ب بخش معرفی شده نمی‌شده .ظاهراً .

ظاهرا؟ از رو ظاهر نمیتونین نظر بدین وقتی تو اون موقعیت قرار نگرفتین انشالله شما با توانایی حل مشکل بالایی که دارید بتونید تو موقعیت مشابه بهتر عمل کنید من نتونستم روز خوش

این فرمایش شمام منطقی نیست . میگن مار گزیده از ریسمون سیاه و سفید می ترسه. یعنی همین دیگهکسی یه بار ...

بیشتر دقت میکنم یعنی مثلا به کسی که گم شده میگم شمارتو بده خودم بگیرم نه اینکه کلا گوشیمو ندم که!

بعدم خود من اتفاقا درسی که از این اتفاقی که برای خودم افتاد گرفتم این بود که بیشتر آدمارو درک کنم و توی یه قضیه همذات پنداری کنم نه برعکسش

من چیزی جز این گفتم؟و همینطور گفتم که چرا نمیتونستم برم دفتر گمشدگان !

منظورم این بود کهخادم ها نمیتونن گوشی شخصی خودشون رو به زوار بدن ولی خب بقیه خانما که اونجا بودن با گوشی دادن چیزی ازشون کم نمیشد مردم ما برعکس ادعاشون انسانیت توشون خیلی کمرنگه و دلیل وضعیت زندگی الان هممون همینه 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند