2777
2789
عنوان

رفته بودیم مشهد بیاین بگم چه اتفاقی افتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 64 پست
یه سوال خیلی وقته رهنمود مشغول کرده..با اجازه استارتر میپرسمخادم ها حقوق می‌گیرن؟؟

اونایی که افتخاری هستن و هفته ای یبار یا ماهی یبار نوبتشونه خیر... ولی اونا که استخدام آستان قدس هستن و هر روز میرن بله

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
یه سوال خیلی وقته رهنمود مشغول کرده..با اجازه استارتر میپرسمخادم ها حقوق می‌گیرن؟؟

یه عده شون استخدامن وشیفت شبانه روزی دارن 

وشرایط استخدامیشونم خیلی سخته 

یه عده شونم خادم افتخاری هستن که تو سال فقط چند روز نوبتشونه وشیفهای چند ساعتی دارن 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از خادمان زن حرم متنفرم با تعداد زیادی‌شون برخورد داشتم و متاسفانه فکر میکنن بندگان برگزیده خدا هستن و چون چادر روی سرشونه از تو و دیگری برتری دارن 

خودشون رو اعوذ بالله صاحب امام رضا میدونن نه خدمتگزار به امام رضا و زائر

عزیزم چه سوء استفاده ای میتونستم تو حرم امام رضا(ع) اون ساعت صبح بین اون همه آدم بکنم

پسرعموی دخترخالم؛؛ ازگوشی دخترخالم زنگ زدبه دوسدخترش وقرارگذاشتنو وباهم فرارکردن وگم گورشدن چون خط دختره به اسم مامانش بوده وبابررسی شمارها وپیامهاشماره دخترخالمو پیداکردن والان درگیره اونه که ثابت کنه توفراردختره وگم شدنش دست نداره

گناه مادرم دلسوزیش بود حوصله دردسرو رفتن به دادگاه ثابت کردن خودشو نداشت چون 70 سالشه ارزش دوندگی ند ...

اگه مسیله حقوقی میشد خطشم عوض میکرد بازم براش ابلاغیه میمومد و باید می‌رفت دادگاه که ثابت کنه ولی صرفا با یه تلفن زنگ زدن این اتفاق نمیفته و کسی متهم نمیشه  

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

خادم ها نمیتونن شمارشونو در اختیار کسی بذارن چون بعدا براشون مزاحمت و مشکل پیش میاد و بهشون گفتن نباید اصلا به کسی تلفن بدن ولی گمشدگان اونجا خط تلفن مخصوص این کار هست و کمک میکنن 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

مردم خیلی عوض شدن ،قبلا کسی که میومد زیارت با اخلاص میومد و‌دلش خیلی نرم و‌مهربونه وفقط دنبال کار خیر و‌کمک کردن بود ،،الان نه همه دل چرکین شدن اعتماد ندارن ،،اصلا قبلا میرفتی حرم رنگ‌وبوی خاصی داش چقد معجزه میشد ،ولی الان هییییچ بوی خاص نداره هیییچ معجزه ایی رخ نمیده ،،حرم حرمت داش اینقد مردم حواسشون به خودشون بود یوقت کار ناشایست انجام ندن ولی الان خانمه نشسته وسط صحن سیگار میکشه ،،بلاگرا که میان برا زیارت و فش شو انگار عروسن ،هیچکس هم چیزی بهشون نمیگه ،،ولی یه خانم عادی یکم موهاش بیرون باشه یا رژش پیدا باشه خادما فوری بهش حمله میکنن نمیگم این کار بده ولی باید برا همه باشه بلاگرا رو آزاد گذاشتن ،،قبلا زیارت لذت خاصی داش

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
مادرتون وقتی بی گناه بودن دلیلی نداشت خطشونو عوض کنن،فقط قصدشون خیر بوده و درنهایت حتی اگه مجبور بود ...

دیگه عوض کردن خط برا ی ثواب راحت تر از چندبار دادگاه پاسگاه رفتنه خواهر

اونم وقتی هیچ اطلاعاتی از طرف نداری خوب

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
اگه مسیله حقوقی میشد خطشم عوض میکرد بازم براش ابلاغیه میمومد و باید می‌رفت دادگاه که ثابت کنه ولی صر ...

اینو میدونم قانونی مادرم هیچ گناهی نداشت 

خانوادش ول کن نبودن هر دفعه بایه خط تماس میگرفتن وکلی تهدید وخط ونشون میکشیدن 

حتی مادرم میتونست ازشون شکایت کنه 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
مردم خیلی عوض شدن ،قبلا کسی که میومد زیارت با اخلاص میومد و‌دلش خیلی نرم و‌مهربونه وفقط دنبال کار خی ...

خانما بدون نوبت میان تو صف و دروغ میگن که زودتر بتونن برن زیارت کلا مردم عحیبی داریم 😂😂😂😂

اینو میدونم قانونی مادرم هیچ گناهی نداشت خانوادش ول کن نبودن هر دفعه بایه خط تماس میگرفتن وکلی تهدید ...

درسته مادرتون میتونست از اونا به جرم مزاحمت شکایت کنه ولی اونا نمیتونستن کاری کنن 

اینو میدونم قانونی مادرم هیچ گناهی نداشت خانوادش ول کن نبودن هر دفعه بایه خط تماس میگرفتن وکلی تهدید ...

من به یک خانمی دادم زنگ بزنه چه کار اشتباهی کردم خدا رحم کرده با این خانواده ای که من دارم همه کاسه کوزه ها سر خودم میشکستن

‌‏یعنی شک ندارم ، اسم من اگه «مُراد» هم بود‌‏ زندگی الآن بر وِفقِ منوچهر میگذشت

خانما بدون نوبت میان تو صف و دروغ میگن که زودتر بتونن برن زیارت کلا مردم عحیبی داریم 😂😂😂😂

اره ،هدف فقط کارشون انجام بدن برن بگن زیارت کردیم ،،،،ولی قبلا نه اینطور نبود راستی شلوغ و‌رو هم روهم میرفتن زیارت ولی همه چی دلی بود هرکی برا خودش زیارت میکرد ،گریه هاشون دل میسوزونه واقعا مشتاق زیارت بودن ،،،الان خیییلی کم میبینم کسایی هستن که از ته دل اومدن برا زیارت 

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
اره ،هدف فقط کارشون انجام بدن برن بگن زیارت کردیم ،،،،ولی قبلا نه اینطور نبود راستی شلوغ و‌رو هم روه ...

الان متأسفانه حتی خانمهای مسن برای عکس گرفتن میان همه گوشی به دست وارد میشن و دنبال اینن عکس و فیلمشون خوب بشه 

بله متوجهم ولی اگه آدمی یکبار یا اصلا چندبارم این اتفاق براش افتاده باشه و بخواد عینک بدبینی بزنه و ...

همینطور ک دویت داشتی بقیه خودشونو تو موقعیت تو بذارن،، توام خودتو تو موقعیت بقیه بذار... مردم چشاشون ترسیده س عزیزم... واقعا شاید بضیا ضربه خوردن.. قضاوت نکن

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆