2777
2789

نماز صبح با خواهرم رفته بودیم حرم یهو نمیدونم چیشد همدیگه رو گم کردیم بعد فکر کن کفش و کیف من که گوشی و همه وسایلم هم توش بود دست خواهرم بود،یه پیرزنه وایستاده بود داشت دعا میخوند رفتم بهش گفتم من همراهم رو گم کردم میشه از تلفنتون استفاده کنم زنگ بزنم پیداش کنم خیلی سریع گفت نه متاسفانه!واقعا شوک شدم تو دلم گفتم آخه این ساعت صبح میون ایییین همه آدم من میخوام گوشیه تو رو بدزدم؟؟!!یکم رفتم اون طرف تر به یه خادم که خانم بود گفتم میشه خواهش کنم تلفنتون رو بدین من یه تماس بگیرم پیدا کنم خواهرمو ؟؟گفت به ما گفتن به زائرا گوشی ندین برو واحد گمشدگان!گفتم کفشم دست همراهمه چطوری برم اونجا؟چیزی نگفت دیگه واقعا خیلی حالم گرفته شد رفتم تو قسمت جلوی ضریح یه خانمه بود گفتم میشه گوشیتونو بدین؟اول که گفت برو به خادما بگو دیگه بغضم گرفته بود گفتم نمیشه و این جوری گفتن دیگه با اکراه گوشیشو داد تازه بهش شماررو دادم گفتم خودت بگیر! بازم دستش درد نکنه داد و من زنگ زدم و پیدا کردم خواهرمو ولی میخوام بگم ما کی انقدر بی رحم و بی اعتماد شدیم به هم دیگه؟واقعا یه ذره فکر نمیکنیم خودمونو تو موقیت دیگران قرار بدیم حال همدیگرو درک کنیم؟؟

دلیلش ادمای زیادی هستن که از اعتماد و احساس بقیه سوءاستفاده کردن

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

به یه خادم آقا میگفتی،

والا جدی میگم،خادمای مرد خیلی بهترن،خیلی کمک میکتن،ولی خادمای خانم یادشون رفته که خادم امام رضان،نه خود امام رضا

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مردمی که تو حرم بودن همینایی هستن که تو خیابان ومترو وبازار میبینیم واین رفتارشون عادیه 

خادما هم طبق قانون نمیتونن این کارو انجام بدن (اکثرا نظامی)هستن وشغلشون امنیتیه 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
عزیزم چه سوء استفاده ای میتونستم تو حرم امام رضا(ع) اون ساعت صبح بین اون همه آدم بکنم

نه عزیزم منظورم اصلا شما نبودین 

میگم بعضی ادما انقد با این روشا مردمو ترسوندن دیگه حتی یکی واقعا مشکل داشته باشه از ترس بهش کمک نمیکنن

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

دلیلش ادمای زیادی هستن که از اعتماد و احساس بقیه سوءاستفاده کردن

مادرم چند سال پیش گوشیشو داد به یه دختره که با خانوادش صحبت بکنه  نگو دختره فرار کرده وخانوادش دنبالشن از طریق اگاهی چندین بار با مادرم تماس گرفتن وسوال پیچش کرده بودن وخانوادش مرتب تماس میگرفتن و حتی تهدید میکردن که تو جای دخترمونو میدونی ونمیگی  

مادرم مجبور شد خطشو عوض کنه 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
نه عزیزم منظورم اصلا شما نبودین میگم بعضی ادما انقد با این روشا مردمو ترسوندن دیگه حتی یکی واقعا مشک ...

بله متوجهم ولی اگه آدمی یکبار یا اصلا چندبارم این اتفاق براش افتاده باشه و بخواد عینک بدبینی بزنه و همرو بایه چوب بزنه یعنی مشکلات قبلی براش حل نشده و باید تراپی بره خودشو درمان کنه ،چون تعمیم دادن یه بار اتفاق به همه موقعیت های زندگی رفتار نرمالی نیست و از آدم سالم سر نمیزنه ،تو این موقعیت این آدم باید فکر کنه و همین شرایط رو قضاوت کنه نه تعمیم اتفاقات قبلی به این اتفاق،باید بفهمه اینجا پر آدمه،از چهره پریشون مثلا من متوجه بشه که من واقعا همراهم رو گم کردم و نیاز به کمک دارم و...‌‌هزاران نشانه دیگه

مادرم چند سال پیش گوشیشو داد به یه دختره که با خانوادش صحبت بکنه نگو دختره فرار کرده وخانوادش دنبال ...

وای چه بد واقعا 

جامعه خیلی ترسناکه ادم میمونه میخواد کمک کنه خودش یه بلایی سرش نیاد

مادرم چند سال پیش گوشیشو داد به یه دختره که با خانوادش صحبت بکنه نگو دختره فرار کرده وخانوادش دنبال ...

مادرتون وقتی بی گناه بودن دلیلی نداشت خطشونو عوض کنن،فقط قصدشون خیر بوده و درنهایت حتی اگه مجبور بودن مثلا دادگاه هم برن بی گناهیشون اثبات میشد

بله متوجهم ولی اگه آدمی یکبار یا اصلا چندبارم این اتفاق براش افتاده باشه و بخواد عینک بدبینی بزنه و ...

بله درسته حرفتون درک میکنم 

کلا ما ادما انقدر روی این حرف به تو چه به ما چه قفلی زدیم همه مسائل رو با یه دید نگاه میکنیم از اینور بوم افتادیم 

یادمه چند سال پیش تو اتوبوس بودیم همه صندلیها پر بود یه پیرمرد خیلی ناتوان و مریض نشسته بود کف اتوبوس و حالش بد بود من واقعا دلم براش سوخت هیچکس بلند نشد جاشو بده  پیرمرد اومد جای پدر من نشست 

خب قبلا اصلا اینطوری نبود یه خانم اگه صندلی پیدا نمیشد اقایون بلند میشدن بشینه چه برسه اون پیرمرد که واقعا اوضاعش بد بود الان نسل جدید میگن صندلی خودمه نمیدونم اختیار دارم دلم نمیخواد بلند بشم چه میدونم من به بقیه کاری ندارم اینهمه نفر یکی دیگه بلند بشه کلا حس انسان دوستی و کمک به همنون روز به روز داره کمرنگ تر میشه

مادرتون وقتی بی گناه بودن دلیلی نداشت خطشونو عوض کنن،فقط قصدشون خیر بوده و درنهایت حتی اگه مجبور بود ...

گناه مادرم دلسوزیش بود 

حوصله دردسرو رفتن به دادگاه ثابت کردن خودشو نداشت چون 70 سالشه ارزش دوندگی نداشت راحت با 10 هزار خطشو عوض کرد 

بله درسته حرفتون درک میکنم کلا ما ادما انقدر روی این حرف به تو چه به ما چه قفلی زدیم همه مسائل رو با ...

متاسفانه از ایرانی بودنمون خیلی دور شدیم 

شما حق داری ناراحت بشی