2777
2789
عنوان

یعنی میشه منم مامان شم🥺🥲😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 56 پست
چند سالتونه؟میشه برا منم دعا کنید در آستانه ۴۰سالگی هستم و دومین انتقالمم منفی شد این آخرین انتقالم ...

اینقدر عزیزم استرس دارین اینجور شده ریلکس باشین ما اشنامون بخدا ۴۸ بود بچه اورد, یکیشون  متولد ۵۹ بود دخترش هنوز یکسالش نشده نگران نباس  خواهر دوستم ۴۰ سالشه تازه  بارداده یه پسر کاکل زری الان ۴۱ ساله با ۴۱ ساله قدیمی فرق داره زن ای دوره جوانه خیال راحت مادرا الان سواد دارن میتونن با بچه اشون کنار بیان ودر مورد عمرم خیلیها جدا شدن بچه هاشون تو امان خدان اصلا پدر مادر  نمیدونن چین بعضیها  هی پدر مادرشون تو بچگیی از دست دادن عمر دست خداس پناهتم به خدا باشه من ۳۵ سالمه تا ۳۷ سالگیم قصد بچه دار شدن ندارم ومن و همسرم تصمیممونم یه دونه بچه اس 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم این ماه کلومیفن خوردم متاسفانه سه تا فولیکول بزرگ شدن که کیست به حساب میان دکتر بهم قرص جلوگیری داد ....الآنم درد دارم استرس دارم ....ای خدا کی این ماه بگذره من پذیود شم راحت شم 

لا إله إلّا اللّه

واقعا چه حکمتیه ؟؟؟ الان که فرهنگ مردم بالا رفته و به یه نفر میتونن برسن و عاشقانه بزرگش کنن این همه مشکل به وجود اومده ؟؟ قدیما یارو نمیخواست هی بچه پشت بچه به دنیا میاورد ، و نمیتونست تامینشون کنه ، الان که لااقل میتونیم یه نفرو تامیینو خوشبخت کنیم چرا نمیشه آخه، میبینی طرف کارتن خابه ببخشیدا ناخواسته بچه دار شده ولی منی که دلم لک زده برا بچه ، نمیشم

منم این ماه کلومیفن خوردم متاسفانه سه تا فولیکول بزرگ شدن که کیست به حساب میان دکتر بهم قرص جلوگیری ...

منم کلومیفن خوردم زیادرشدنکرده بودن درحد۱۶و۱۷آمپولم زدم گفت یکم ریزن ولی قابلیت بارداریودارن

واقعا چه حکمتیه ؟؟؟ الان که فرهنگ مردم بالا رفته و به یه نفر میتونن برسن و عاشقانه بزرگش کنن این همه ...

الهی بمیرم🥺😔چون تغذیه هامون فرق کرده تحرکامون کمه🥺اکثرادلیلش اینه

منم کلومیفن خوردم زیادرشدنکرده بودن درحد۱۶و۱۷آمپولم زدم گفت یکم ریزن ولی قابلیت بارداریودارن

من شبی یکی خوردم روز ۱۳رفتم سه تا فولیکول با سایز ۲۹,۳۰,۳۲خیلی بزرگ شدن لامصبا 

لا إله إلّا اللّه
قطعا حکمتی توشههمه چی ب وقتش انجام میشه نگران نباش

وقتش کی هست ؟؟ به قول بزرگی میگفت وقتی بچه بودم آرزوی دوچرخه داشتم شبا به عشقش میخوابیدم وقتی بزرگ شدم اون دوچرخه رو خریدم ولی هیچ حسی بهش نداشتم ، چه حکمتی آخه ؟ بخدا خسته شدم ، چقدر صبوری

یه سوال فولیکول کیسته یا تخمکه؟؟

میگن تخمکه ولی تو سونوم میزنه تعدادی فولیکول ریز متعدد محیطی رویت شد توی سونو که پلی کیستیک رو مشخص میکنه

وای حتمامشکلی نداشتی دیگه بیخودی خوردی منوگفت تنبلی خفیف داری حتمامشکل ازهمسرته نخورقرص محرک چون ذخیره ی تخمدانت کم میشه 

یه سوال فولیکول کیسته یا تخمکه؟؟میگن تخمکه ولی تو سونوم میزنه تعدادی فولیکول ریز متعدد محیطی رویت شد ...

فولیکول همون تخمک اگه سایزش مثل من بزرگ بشه میشه کیست 

فولیکول ریز متعدد یعنی تنبلی تخمدان 

لا إله إلّا اللّه