2777
2789

مثلا گروه دوستی ۳ نفره یا ۵ نفره همیشه یکی اون وسط تنها میمونه ، هر چقدرم بگیم جو صمیمانه هست بازم یکی تنها میمونه ، شما برعکس اینی که میگم رو دیدید ؟ 

به زمان بندی خدا اعتقاد داشته باش💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما گروه ۴ نفره بودیم. دوتاشون قهر کردن شدیم دو تا سه نفره

بعد یه نفر از اون یکی گروه هم یواش یواش اومد بیرون شدیم یه دونفره و یه سه نفره. یعنی الان انگار فقط من مشترکم بین دو تا گروه

ولی همیشه هم قرارامون لزوما سه نفره نیست. دو تایی هم بیرون میریم. 

واقعا دیدی گروه دوستی ۳ نفره باشه بعد یکی تنها نمونه؟

مگ قراره جفت بشن همون اکیپ سه نفره باهم همه جوره خوشن

🧡وقتی ک یاد میگیری احساسات خودت رو کنترل کنی؛یعنی ب قوی ترین نسخه خودت تبدیل شدی.... 

مگ قراره جفت بشن همون اکیپ سه نفره باهم همه جوره خوشن

راستش من هر کی رو دیدم جفت شدن یکی تک مونده از دوران مدرسه تا دانشگاه 

مثلا مهمونی که شوهرامون باشه با یکیشون بیشتر هست. این که خودمون دوتایی بریم بیرون با یکی دیگه شون

چه موندگار بوده دوستیتون 

مال ما سال تموم بشه دیگه همو نمیبینم 

راستش من هر کی رو دیدم جفت شدن یکی تک مونده از دوران مدرسه تا دانشگاه

ببین ما این مدلیه که گروه داریم. بعد مثلا من میگم بیاید فردا بریم بیرون. یکیشون میگه چه خوب بریم. اون یکی میگه من وقت ندارم شما برید

دیگه به خاطر اون برنامه رو کنسل نمی‌کنیم. حالا دفعه بعد ممکنه دو نفر دیگه بتونن هماهنگ کنن و برن

دیگه آدم باید تلاش کنه که پایدار بمونن. به قول شما دوستی ها راحت میتونن تموم شن. ولی بعدش آدم تنها م ...

حرفت درسته ولی تلاش باید دو طرفه باشه 

من همیشه تلاش میکردم پایدار بمونه ولی دوستای دیگه براشون مهم نبود ، مخصوصا تا وارد رابطه میشن دوستاشون رو فراموش میکنن 

اکیپ سه نفره که خوبه تنها نمیمونن من دیدم 

ولی پنج نفره هفت نفره اره موافقم

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥