2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دعانویس ازکجافهمید

جزاینکه عزت نفست له بشه چه فایده ای داشت برات

حتما گف چند میلیونذبده عاشقش کنم

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

دعا نویسا اکثرا حقه بازند 

گفتم که نرید پیششون

کاربرآقاهستم,چهل ودو ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه

باورم نمیشد همچین آدمایی وجود دارن تا اینکه دوستمو دیدم به بچه چهار پنج ساله هم رحم نکرد براش دعا جادو گرفت واقعا چرا اینقدر ضعیف میبینی خودتو ؟؟؟ بجای این کارا خودتو بالا بگیر درس بخون پیشرفت کن پولدار شو ببین چجوری به چشم میایی

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره 
دعانویس چیکار به عشق داره دعانویست خوب نبوده بعدشم چی بت گفت یعنی دعانویس گفت ۱ طرفس ولی تو خود از ر ...

آره گفت اون اصلا بهت فکر نمیکنه 

بعد ولی خیلی بهم نگاه می‌کرد خیلی از صحبت هام ناراحت میشد ولی یک روز خیلی باهام بد رفتار کرد 

به خاطر  خودت نکن شاید کارت راه بیوفته اما هزار تا مشکل برای خودت ایجاد میکنی... خواهرانه میگم من کسی میشناسم عاشق یه پسری بود عشق یک طرفه با با دعا دو طرفه در حد لیلی مجنون شدند اما بچه شون ثمره عشق شون  حالت عادی نداره...  با این که تو آزمایشات پزشکی و روان پزشکیش همه چیز عادیه