2777
2789
عنوان

درمان عفونت شدید گلوی پسرم😭

80 بازدید | 15 پست

پسرم چند هفته پیش مدام برای عفونت گوش و گوش درد چرک خشک کن قوی خورده الان تو مدرسه آنژین گلویی گرفته گلوش خیلی چرک کردی از اول هفته مدرسه نرفته حالش خوب نی چند تا دکتر عوض کردم سیستم ایمنیش خیلی پایین اومده جدای از اون گلو درد شدیدش اصلا بهش اجازه نمیده چیزی بخوره الان آموکسی سیلین میخوره تروخدا اگر تجربه ای برای بهبودی سریع تر دارین بگین اینقدر عفونت گلوش زیاده که دکتر دید حالش عوض شد😭بمیرم دیگه دارم دیوونه میشم حالش رو میبینم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر بتونه آب پیاز بخوره که خیلی عالیه ولی می‌دونم نمیتونه

پیاز رو بگذارید رو شعله ملایم مغز پخت بشه بدید بخوره

کاربرآقاهستم,چهل ودو ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه

اب نمک قرقره کنه،،،اب سیب و لیمو شیرین بهش زیاد بده،،، اش و سوپ براش بپز ،،،تو غذاش ادویه نریز ،،،،، دم نوش گرم اویشن و عسل بهش بده انشاالله بهتر میشه ،،،، پسر من دو سال پیش ذات الریه گرفت خیلی خیلی وحشتناک بود دکتر ۶ روز بیمارستان بستریش کرد خوب خوب شد

گلم چند روز پیش یه دکتر تو تلوزیون گفت

اینجور مواقع پیاز پوست بگیرید سرشو یه کم خالی کنید داخلش یه قاشق عسل بریزید بعد داخل فویل بپیچید وقتی برنج دم گذاشتید پیازی که داخل فویل هست رو بزارید روی برنج بعد در قابلمه رو ببندید وقتی برنج دم کشید پیاز دربیارید کم کم بدید بچه بخوره گفت بدترین عفونت ها رو از بین میبره

درکنارش از شربت های خلط آور گیاهی هم میتونی استفا ه کنی

این که چرا دوز بالاتر تجویز نشده باید از دکتر بپرسید 

مثلا اموکسی کلاو پارسال برای پسرم تجویز شد چون اموکسی سیلین جوابگو نبود 

بعد خیلی باید رعایت کنید 

غذاهای چرب حذف بشه فقط غذا سوپ و نرم باشه ،تنقلات هم که خودتون میدونید 

ولی کاش یه متخصص الرژی هم ویزیت میکرد بچه رو چون پسر من بعد از دو دوره اموکسی کلاو ،متخصص الرژی ویزیت کرد گفت بچه حساسیت داره!!!!و با دو تا شربت و قرص خوب شد 

اگه عفونت زیاده حتما حتما باید ازمایش خون بدین تا خدای ناکرده عفونت بالا خطرناکه و نیاز به بستری داره 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

روزی چند بار آب نمک قرقره کنه ، شلغم بزار بپزه آبش که کم شد بهش بده همون آبش که تیره میشه مثل پنیسیلین عمل میکنه ،آبلیمو ،آب ولرم و عسل مخلوط کن بهش روزی دو سه دفعه بده بخوره ،شربت تیمیان و دمنوش آویشن هم خیلی موثره ، انشاالله به زودی حالش خوب بشه 

الهم عجل لولیک الفرج 💚💚
با سرم شستشو بینیشو بشور دمنوش پونه .بده

شستشوی بینی هم که دوستمون گفتن خیلی تاثیر داره حتما انجام بده 

حتما قبلش کلیپ استفاده درست از اسپری بینی  رو ببینید چون من خودم تا پارسال نمیدونستم 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

از اول نباید چرک خشک کن میدادی بدنش مقاوم شده سرماخوردگیهای الان ربطی به چرک خشک کن ندارن باید دوره درمان تموم بشه تا خوب بشه 

پودر روتارین از داروخانه  بگیر گیاهیه

هر روز آویشن دم کن بخوره روزی سه بار صبح ظهر  شب  

هر شب بخور گرم بگیر دو روزه خوب میشه

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست