2777
2789
عنوان

با نامزدم چجوری رفتار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 34 پست
اولش خیلی میگفتن این کار میکنیم اون کار میکنیم یهو دیدن بابای من جونشو واسه من میزاره دوتا ماشینم دا ...

دقیییقا👍🏻

عزیزم اگه دیدی دارن سر مسائل مالی بازی در میارن تا عقد نکردی همه چی رو بهم بزن، با مردی که طمع مالی نسبت بهت نمیشه زندگی کرد

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
میگفتین نه بره سربازیش تموم شه بیاد. عجلش چیه وقتی هیچی نداره و سربازه... حرف زیاد میزنن شما باید رو ...

پسر عمو خودم اینجوری زن. گرفت سرباز بود 

باباش خونه و ماشین و طلا و عروسی انجام داد ماهم فکر کردیم اینجوریه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیییقا👍🏻عزیزم اگه دیدی دارن سر مسائل مالی بازی در میارن تا عقد نکردی همه چی رو بهم بزن، با مردی ک ...

خودش اصلا اینجوری نیس خانواده و فامیل دخالت کردن 

تو نامزدی عموش ۳بار گفت چقدر جاهاز میگیرید ک تو اون دفتر عقد بنویسم 

ببین سنش کمه سربازه باباش گفت از نظر مالی من ساپورت میکنم کارشم امادس

کاش قبول نمیکردی!

به جز درآمد خودش رو هیچی حساب نکن

منظور خانواده ایرانی از کمک 

پتو گلبافته 

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.
خودش اصلا اینجوری نیس خانواده و فامیل دخالت کردن تو نامزدی عموش ۳بار گفت چقدر جاهاز میگیرید ک تو اون ...

ظاهرا ایشون استقلال مالی کافی رو نداره که بقیه دارن اینقدر دخالت میکنن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

وقتی قبول کردی که باباش خرجشو بده  از فردا باید دخالتاشونم تو زندگیت قبول کنی

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
پسر عمو خودم اینجوری زن. گرفت سرباز بود باباش خونه و ماشین و طلا و عروسی انجام داد ماهم فکر کردیم ای ...

همه مثل هم نیستن پدرت با پدرش صحبت کنه و به نظرم اگه میتونی فقط رو خودش حساب کنی ادامه بده البته مطمین شو واقعا شغلی خواهد داشت

باید به حرفی که زدن عمل کنن اگه نمیتونن باز باید بیان به پدرت بگن به پدرت تعهد دادن الانم به خودش با ...

نمیگم خانواده بدین خونه ب پسرش داده 

ولی زورش میاد هم طلا بخره هم ماشین 

همه مثل هم نیستن پدرت با پدرش صحبت کنه و به نظرم اگه میتونی فقط رو خودش حساب کنی ادامه بده البته مطم ...

شعلش اوکیه 

نمیگم خانواده بدین خونه ب پسرش داده ولی زورش میاد هم طلا بخره هم ماشین 

وقتی قبول کردی که باباش خرجشو بده از فردا باید دخالتاشونم تو زندگیت قبول کنی

واسه خرید نامزدی اصلا دخالت نکردن همه چی خودم انتخاب کردم ولی زورشون میاد هم طلا هم ماشین بدن

کاش قبول نمیکردی!به جز درآمد خودش رو هیچی حساب نکنمنظور خانواده ایرانی از کمک پتو گلبافته

ب پسرش خونه داده خانواده خوبین ولی زورش میاد هم طلا هم ماشین واسه پسرش بخره

واسه خرید نامزدی اصلا دخالت نکردن همه چی خودم انتخاب کردم ولی زورشون میاد هم طلا هم ماشین بدن

عقد کردین؟ عجله نکن بگو ماشین بخره بعد وایسا بیاد بره سرکار چند ماه کار گنه طلا بخره عقد کنین