2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلیم دست خودشونهخودشون ومیزنن به نفهمی فیلم بازی میکننخاهرساده ای

نه واسه من واقعا قاطی میکنه، مجردیش خیلی بدتر بوده، الان مثلا بهتر شده. ببین فقط نه به من به همه حتی خودش و خانواده اش هم میگه. 

راحت بگیر تا راحت بگذره😁
افرین ب شما ک دعواش کردین

داداش من یکم عقلم کمه سر این مسائل.عصبی میشه واقعا مغزش تعطیل میشه هم جلوی بقیه یهو دعوا میگیره هم هر زرت و پرتی که به دهنش میرسه میگه.واقعا از این دسته مردا خودم بیزارم جلو بقیه سگ آبروت میکنن

داداش من یکم عقلم کمه سر این مسائل.عصبی میشه واقعا مغزش تعطیل میشه هم جلوی بقیه یهو دعوا میگیره هم ه ...

اخه من دیدن خیلی ها را ب جای تذکر ب پسرشون طرفشو گرفتن  واقعا شما شعورتون بالاست 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
اخه من دیدن خیلی ها را ب جای تذکر ب پسرشون طرفشو گرفتن واقعا شما شعورتون بالاست

اصلن معذرت میخام توکونشون عروسیه وقتی پسروعروس دعواشون میشه بدترچوب میکنن لوله گنجشک

براماکه اینجوربوده

اصلن معذرت میخام توکونشون عروسیه وقتی پسروعروس دعواشون میشه بدترچوب میکنن لوله گنجشکبراماکه اینجوربو ...

والا برام عجیبه ب خدا اخه چطور راضی میشن زندگی بچشونو خراب کنن 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
اخه من دیدن خیلی ها را ب جای تذکر ب پسرشون طرفشو گرفتن واقعا شما شعورتون بالاست

ممنون عزیزم اونایی که اینکارو میکنن ادمای بی منطقین.

عروس مون به این خوبی.حتی اگرم کار بدی کرده باشه باز اینکه ادم تو جمع اینجوری حرف بزنه کار درستی نیست.حالا داداشم کلی کلاس کنترل خشم رفت.زمان مجردیشم با من اینجور بود.قشنگ میفهمم چه حس بدیه