2777
2789
عنوان

پسرم از دیشب یسره بالا میاره چیکار کنم🤦🏼‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 49 پست
حتما ببر یه دکتر دیگه یا بیمارستان ببر بچه ده ماهه اونقد ابی تو بدنش نیست که... استفراغ واقعا بچه رو ...

اخه ب احتمال دیگه ام میدم دیشب هم شیر جدید براش باز کردم هم فلاکسشو اب گذاشتم جوش امد پر کردم میگم شاید مشکل از شیر یا اب باشه عوض کنم خوب نشد ببرم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بزاربالابیاره طبیعیه یاویروسه یامیکروب که بدن داره برای خارج کردنش تلاش میکنه تاسه روزجلوشو نگیر خود ...

این چه نظریه 

بچه ده ماهشهر خدای نکرده ویرایش بشه شما پاسخگو هستید 

استارتر چرا مقاومت میکنی بچه رو سریع ببرید دکتر

این چه حرفیه خانم؟! تهوع زیاد باعث میشه آب بدن بچه کم بشه و تب کنه این بچه هم ده ماهشه در معرض تشنجه ...

اگه درست میخوندین نوشتم که مایعات بهش زیادبده

بدن انسان خودش تدبیر میکنه وقتی تهوع واستفراغ داره ینی داره ویروس ومیکروب رودفع میکنه

وقتی مادری در برابر مریضی بچش اونم ده ماهه اومده اینجا نظر میخواد و منتظره ما بگیم ببرش دکتر و خودش ...

چه ربطی داره اخه من منتظر نبودم شما بگین ببرش دکتر امدم ببینم کسی این مشکلو داشته راه حلی داره خوبه خودمم گفتم متخصصش‌نیست  نیومدم اینجا شما کتاب چگونه مادری دلسوز باشیمو برای من بخونی ممنون میشم دیگه نظر ندی

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
اخه ب احتمال دیگه ام میدم دیشب هم شیر جدید براش باز کردم هم فلاکسشو اب گذاشتم جوش امد پر کردم میگم ش ...

عزیزم از دیشب هیچی نخورده از صبحم که بالا آورده به اون خاطر میگم

اگه درست میخوندین نوشتم که مایعات بهش زیادبدهبدن انسان خودش تدبیر میکنه وقتی تهوع واستفراغ داره ینی ...

بله حرف شما برای یه آدم بزرگه که بدنش نسبت به تب مقاومت داره نه بچه ده ماهه در حالی که حتی ادم بزرگ هم بعد از چندبار استفراغ بی حال میشه. در ضمن میگه هر چی میدم بالا میاره چه جوری مایعات بده بهش؟؟  نظر غلط دادی همه جوابتو دادن پس پافشاری نکن رو نظر غلطت.

این چه نظریه بچه ده ماهشهر خدای نکرده ویرایش بشه شما پاسخگو هستید استارتر چرا مقاومت میکنی بچه رو سر ...

مقاومت نمیکنم نگفتم که نمیبرمش گفتم دکتر اطفال نداریم اکثرشون بعد از ظهرا مطبن که الان صبه یدونم تو بیمارستان هستن اونم قبلا یبار برای رفلاکس بردم برداشته بود یسری داروی نفخ‌دا‌ده بود بچم نابود شد با دارو ها بردم متخصص خودش کلی غر زد چند روز پیشم واسه سرماخوردگی بردم برداشت خواب اور و سیتریزین داد اوردم بچم بجای خوب شدن یسره‌ خمار بود 

چه ربطی داره اخه من منتظر نبودم شما بگین ببرش دکتر امدم ببینم کسی این مشکلو داشته راه حلی داره خوبه ...

حقت اینه که اون کاربر بگه وایسا تا خودش خوب شه نمیخواد ببری دکتر!

راه حل بیماری هرکسی که مربوط به خودشه و دکتر با ویژگی های اون بیمار براش تجویز میکنه

خانم محترم بجای این حرفا بچت یه فکری به حالش کن که اوضاعش بد نشه

نمیدونی چقدر اسهال خطرناکه؟

اگه ویروس و باکتری نباشه مسمومیت باشه چی؟

سعی میکنم انسان شادتری باشم🐝
حقت اینه که اون کاربر بگه وایسا تا خودش خوب شه نمیخواد ببری دکتر!راه حل بیماری هرکسی که مربوط به خود ...

بنظرم بجای این حرفا یکم متنو درست بخون بچم اسهال نداره دوم اینکه من کجا گفتم نمیبرمش  گفتم متخصصش نیست  شما مگه میدونی محل زندگی من کجاس راه ب راه دکتر نریخته وگرنه منتظر نبودم شما بیایی بگی ببر منم بگم چشم  

اگه درست میخوندین نوشتم که مایعات بهش زیادبدهبدن انسان خودش تدبیر میکنه وقتی تهوع واستفراغ داره ینی ...

عزیزم وقتی استفراغ میکنه مایعات میدی باز بالا میاره و همراه اون املاح بدن دفع میشه تعادل اینا تو بدن بهم میریزه و وضعیت خطرناک تر میشه... دقیقا تجربه اینو تو خانوادم داشتم