2777
2789

۱۰ ماهشه از دیروز چیز خاصیم نخورده غذا دیشب خوابید طرفای ۵ بود بیدار شد واسه شیر دادم همون لحظه بالا اورد با حجم زیاد خوابید بازم صب شیر دادم بازم همه‌رو همون لحظه بالا اورد  نمیدونم چشه شیر خودمم نمیدم بگم از خودمه چیکار کنم دکترشم امروز مطب نیست🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ دکتر عمومیم قبلا واسه سرماخوردگی اینا بردم  سر در نمیارن دارو اشتباهی میدن

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این فصل همینجوره بچهای منم همینطور شدند.عفونت روده هستش یه سرم و آمپول مینویسه براش تا دو روز هم یکم اسهال داره بعد ک ویروس از بدنش خارج بشه اوکی میشه

تجربیاتم در هر زمینه ای رو باهاتون به اشتراک میذارم در عوضش برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان عج الله صلوات بفرستید

این چه نظر نامحجوب و عجیبیه 

این همه بیمارستان و مطب خصوصی و دکتر !!!!

مگه کدوم شهرید که بیمارستان کودکان نداره؟

همه متخصصن

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
اسهال داره؟

نه فقط استفراغ

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید