اول اینکه دیروز واکسن دو ماهگی بچمو زدم و هر چهار ساعت بش استامینوفن دادم (تبشم تا 38رفت)ولی قبل اینکه بیست و چهار ساعت بگذره کردمش شش ساعت یک بار اشکال نداره؟
و اینکه غیر مستقیم ب شوهرم گفتم تو نرو سرکار امروز ولی رف بنظرتون حق داره م ناراحت و عصبانی بشم ازش؟
دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من ک سر هیچ واکسنی شوهرم نبود سرکار بود .. کاری ازش برنمیاد بمونه هم بچه با مادرش ارومتره.. و اینکه اگه بعد ۴ ساعت تب کرد صبر نکن بشه ۶ ساعت بده ک تبش بیاد پایین .. روز سوم بعد واکسن خوبن فقط دوروزه
بخاطر یه واکسن شوهرت نره سرکار یکم سخت گرفتی .اول راه هستی باید محکم باشی و رو پای خودت البته حساسیت بخاطر هورموناتم هست .استامینوفن هم روز اول هر چهار ساعت روز دوم هر شش ساعت البته اگه تب داشت .
منم موقع مریضی و واکسن از شوهرم میخواستم نره سر کار، جالبه همه اینجا فکر میکنن بچه فقط مسئولیتش با مادره!!! عزیزم همین که شوهدت توی خونه باشه واسه آدم قوت قلبه که تنها نیست توی این شرایط، حالا یه روز مرد نره سر کار قرار نیست از گشنگی بمیریم
منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن