2777
2789

توی کوچه ما چهارتا دختر کنکوریم

ک من فقط سال اولیه ک کنکور میدم دوتاشون سال دومیه ک میدن و یکی سال سومی

بعدش مامان یکی از اون‌دخترا ک پشت کنکور مونده

برگشت ب مامانم گفت دخترت در نیاد خنگه!

هم بهترین مدرسس(فقط من تیزهوشانم)هم خیلییی کلان دارید واسش خرج میکنید سه سااله

مامانم بهش کفت شما کلان خرج کردید بچتون تیزهوشان در نیومد خنگ بود؟!گفت نه چ ربطی داره مامانمم گفت خب تازه اون تیزهوشان بود توی ی شهر این کنکوره با کل کشور رقابته

ی سریا از عدم شعور شدبدا رنج میبرن

دعا کنین بشه اونی که توی دلمه…🩷

مادرت باید می‌گفت باز من به هوش بچم اعتماد دارم راه براش ساختم که اگر احتمال قبول شدنش بود این مسیر براش راحت تر باشه 

شما که امیدی به بچه هاتون ندارید و خرج نمیکنید هیچی که وضعتون بدتره

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادرت باید می‌گفت باز من به هوش بچم اعتماد دارم راه براش ساختم که اگر احتمال قبول شدنش بود این مسیر ...

الکی میگ خرج میکنن ولی یواشکی😑😂ما بعذا میفهمیم

چجوری میفهمین تو کوچه تون چه خبره ؟من کلا همسایه هارو نمیبینم چون کاریم باهاشون ندارم البته که تو مج ...

ما خونه هامون ویلایه و‌توی ی کوچه بخاطر سبک خونه ها نهایت ۷/۸تا خونه باشه😂بیشتر شهرک ماننده دورش حصار درختی داره و نکهبان برای همین همه از هم خبر داریم😂

کلا مردم به بچه هایی که فرزانگان میرن حسودی می‌کنند. نمیدونم چرا؟ همیشه هم کلی تیکه می‌اندازن!

دقیقااااا

خیلی بدم میاددد 

من از دهم تیزهوشان بودم قبلش نمونه بودم اونموقع کسی چیزی نمیگف

آدم کلا نباید به کسی بگه بچم فرزانگان ( دختران) و علامه حلی ( پسران) میره. دیدم تو اطرافیان.... تا م ...

من مامانم این فکر میکرد

شیشم نزاشت برم حتی نزاشت ازمون بدم از بس ترسوندنش

نهم من بزرگ شدم نشستم بهشون گفتم ک این اینذه منع من دوست دارم توی ی مدرسه خاص درس بخونم پدرم گفت برو غیر انتفاعی گفتم نه کلاس بنویسید برم تیرهوشان بعدم شهریمو بدبد😭🤣یادمه سال اول شهریه۸میلیون بود

مامانتم بگه منظور؟سوالو باید با سوال جواب داد مخصوصا سوالای بی محتوا رو

مامانم بهش گفت من ک مامانشم نمیپرسمم

من مامانم اینا ن ترازام ن ساعت مطالعم هیچیو نمیپرسن

فقط مشاورم میدونه