2777
2789
من از همین خون اومدنه میترسمدرد داشت خیلی؟

ن اوناش که میگذره تموم میشه یکم باید مراعاتتو بکنه درد خاصی نداشت اصلا ولی من همسرم اخلاقش تو نامزدی فوق العاده بود بعد عقد اصلا مثل دوران نامزدی نبود حس میکنم بیشتر باید تو آب نمک نگهش میداشتم زود خودمو در اختیارش قرار دادم البته بی تجربه هم بودم همبن ک قبل عقد کاری نکردیم هنر کردم

ن اوناش که میگذره تموم میشه یکم باید مراعاتتو بکنه درد خاصی نداشت اصلا ولی من همسرم اخلاقش تو نامزدی ...

خوب شد گفتین من میخواستم از دوست داشتن زود وا بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دوست بودیم چندسالدست بهم نزده اصلافقط یبار به شوخی گفت نامزد کنیم من دیگه طاقت نمیارم

ایا کامله کامل میشناسیش؟ 

دوران دوستیتون چندسال بوده؟ 

ببین دوستی و نامزدی دورا اشناییه! بعضیا چون براشون جا نیوفتاده قک میکنن صیغه بخونن تمومه و میتونن هرکاری کنن ولی بعد از عقده ک شما زن و شوهر میشین و نامزدی هنوز ن ب باره ن ب داره! ممکنه خدایی نکرده خدایی نکرده بینتون بهم بخوره!

و چقدر خوبه که دوران نامزدیتون طولانیه این به شناخت بیشتر کمک میکنه، بهش بفهمون اینو ک این دوران نامزدی برای خوشگذرونی های سالم و شناخت همدیکه‌س ن کارایی ک مال دوران عقده. 

خوشبخت بشی عزیز دلم. ✨❤

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀
ایا کامله کامل میشناسیش؟ دوران دوستیتون چندسال بوده؟ ببین دوستی و نامزدی دورا اشناییه! بعضیا چون برا ...

نزدیک دو ساله باهمیم

مرسی از راهنماییت عزیزدلمممم♥️♥️🥹🥹🥹قربونت برم

خوب شد گفتین من میخواستم از دوست داشتن زود وا بدم

اره منم خیلی دوسش داشتم چشامو بسته بودم ولی از من به تو نصیحت اصلا تو زندگی وا نده دلت بسوزه و فلان و اینا رو ول کن اول به مصلحت خودت فکر کن مثلا ما بعد ازدواج همسرم اصراااااار ک بچه دار شیم بخدا هر شب انگار داشت گریه میکرد میگف بیا بچه دار شیم کلی قول و وعده داد بهم ...اومدیم بچه دار شیم دیدیم نمیشه و اینا دیگه انگار از غصه داشت منفجر میشد ولی خدا بندشو می‌شناخت خلاصه با دوا درمون بچه دار شدیم 

ادامه...

اره منم خیلی دوسش داشتم چشامو بسته بودم ولی از من به تو نصیحت اصلا تو زندگی وا نده دلت بسوزه و فلان ...

تو دوران بارداری که اصن انقددد مسخره بازی در اورد که حالم از همه چی به هم خورد بچه هم که اومد تنهام گذاشت رفت با دوستاش مسافرت و ...اصلا کمک نکرد کوچکترین توجهی به من و بچه نداشت بعد در همین حین دارو مصرف میکرد یواشکی که باز بچه دار شیم  و شدیم اومدم بندازم باز وعده وعید و ....باز خر شدم نگه داشتم الان دو تا بچه پشت سر همی دارم ،دارم پیر میشم کمک نمیکنه یه دونه از وعده هاشم عمل نکرد آدم باید اول خودشو و مصلحت خودشو ببینه مزدا حرف زیاد میزنن آدم چون دوسش داره گول میخوره ولی تو اینجوری نباش...فک نکنی من با یه ادم دوزاری ازدواج کردم که این جوریه ها نه اتفاقا انقد ظاهرا خوب و موجه هست که نگووو

یه وقتا یادم میاد چه مسخره بازی هایی تو بارداری و بعد بارداری در اورده که میخوام هزار سال گریه کنم تقصیر خودمم هست که به حرفش گوش دادم و خودمو توانمو انرژیمو نادیده گرفتم و هر کار اون دوست داشت کردم خداروشکر از لجه هام راضی ام ولی خاطرات بدش مونده من ۶ ماه بعد عروسی باردار شدم خیلی زود بود یه مسافرت بی دغدغه و اینا نداشتم همش بچه داری کردم