2777
2789
عنوان

سرد بودن میل جنسی شوهرم

183 بازدید | 13 پست

سلام خوبین من ۸ ساله ازدواج کردم و دوتا بچه دارم تو این ۸ سال شوهرم به قدری تو رابطه سرده که تو چهارماهه شده که من پیش قدم نشدم هیچی نخواسته نه حرفی نه محبتی اهل خیانت و اینا نیست کلا ذهنش اینه که کار کنه پول دربیاره کار کنه پول دربیاره یه بار دکتر اورولوژی دارو داد اون یه ماه آنقدر برام رویایی بود که دوران عقد حتی نبود محبتش توجهش رابطه همه چی خوب بود دارو ها هم ادامه داد اما دیگه اثر نکرد و دوباره همونجوری شد بخدا موندم دیگه چکار کنم 😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم مثل شوهرت هستماصلا دلم نمیخاد رابطه داشته باشمبدم میاد ب شدتیعنی بیمارم؟؟

بحث رابطه نیست بحث اینه که محبت توجه هیچی نداره ما فقط مثل خواهر و برادر داریم زندگی می‌کنیم و همه اینا دلیلش مشکل جنسی‌ش تو اون یک ماه که خوب شده بود مهر و محبت و توجه اش عالی شده بود 

همه چی که رابطه نیستولی خودت غذاهای با طبع سرد بخور و به همسرت غذا با طبع گرم بده تاثیر داره تو متعا ...

بحث رابطه نیست من فقط توجه و محبتش میخوام شما فک کن هر کاری میکنی هیچی نمیبینه چه به خودت برسی و چه نرسی هیچی نمیبینه 

همه روشا امتحان کردم

واسه زندگیتون چیزی میخره یا کاری انجام میده تشکر میکنی؟

صبح که میره سر کار بدرقه اش میکنی؟

شب که از سر کار میاد به استقبالش میری؟؟

باهاش لجبازی نمیکنی؟

وقتی حرفی میزنه که درسته بهش چشم میگی؟؟

مثل مامان باهاش رفتار نمیکنی؟؟

بهش دستور نمیدی؟؟

اگه همه این کارا رو میکنی و هنوزم بهت محبت نمیکنه یه جای کار میلنگه

لا طاعةَ لِمخلوق فی معصیةِ الخالق
واسه زندگیتون چیزی میخره یا کاری انجام میده تشکر میکنی؟صبح که میره سر کار بدرقه اش میکنی؟شب که از سر ...

اره حتی ببین از سر کار میومد من آرایش لباس خوشگل در و باز کردم گف لازم نیست آرایش کنی لوازم آرایشی تموم میشه