2777
2789
ببخشید شما فوق لیسانس چی دارید

عزیزم چه ربطی به تاپیک داشت؟ 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

من ۴۰ سالمه مجردم همه ازدواج کردن احساس میکنم خیلی خوشبختم خودمو درگیر نکردم عاقلی کردم

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصفهان

اهان میخواستم اگه نزدیک شهرما باشی یکی معرفی کنم اونم دوری ...از خدا میخوام مشگلت بزودی حل بشه گلم

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
استرس و اضطرابت زیاده حتما

نه اصلا.

من تو هیچ زمینه ایی استرس ندارم

می گم جنین ۵ روزه تو آزمایشگاه درست کردم گذاشتم تو رحمم نگرفته.

فقط خدا برام نخواسته‌ نمی دونم چرا🥲

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

می‌خواستم ازتون ی راهنمایی بگیرم

به دلایلی در مورد چیزای شخصی چیزی نمیگم ببخشید..اما من یه چیزی بهت میگم که خییییلی مهمه واقعا به دردت میخوره...برو سمت علاقه! اصلا خارج از درسو اینا هم بود مهم نیست...تا علاقه نباشه پیشرفت هم نیست من تو زندگیم خیلی سختی کشیدم دوران مجردی ولی اگر سمت علاقم نمی‌رفتم مستقل نمی‌شدم حتی یه ماشینم نداشتم. همون باعث شد من چندتا شغل داشته باشم. البته الان متاهل شدم همه چیزو گذاشتم کنار ولی من تا 28 سالگی که ازدواج کردم واقعا مستقل بودم پیشرفت کردم ببین به چی علاقه داری این مهمه 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

به دلایلی در مورد چیزای شخصی چیزی نمیگم ببخشید..اما من یه چیزی بهت میگم که خییییلی مهمه واقعا به درد ...

علاقه دارم میخواستم بپرسم برای خوندم ارشد از کی شروع کنم بخوندن دانشجوی روانم