2777
2789

برای هر نفر یک قاشق غذاخوری سرپر سبزی ( سبزی خشک منظورم نیست) 

اب هم چهار لیوان بریز بذار با شعله کم جا بیفته

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک نیم قاشق الی ۲قاشق لوبیا قرمز 

یک لیمو عمانی 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

ببین سبزی زیاد بشه بد نمیشه . برای 2 نفر به اندازه 300 گرم بریز آبشم اولش زیاد بریز به جوش که افتاد زیرشو کم کن بذار آروم آروم بپزه لیمو امانی اگه پرک باشه خیلی خوش مزه میشه ولی اگه نداری 40 دقیقه آخر بنداز که تلخ نشه همون موقع 1 قاشق رب گوجه هم بزن

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من برای دو نفزر. 5 قاشق لوبیا. 6 تیکه گوشت. 

اندازه 4 قاشق هم سبزی سرخ شده میریزم با دو کاسه اب. 

زیرش و خیلی کم میکنم ک جا بیوفته و نیاز نداشته باسه5 اب اضاف کنم. 

ولی دیر نیست برای قرمه سبزی؟ اگ ساعتای 2،3 ناهار می‌خورید، گوشت و لوبیا رو ی نیم ساعت بزاررت زودپز، سبزی نریزی ت زودپز ها ک میترکه. 

گوشت و لوبیه و اب بریز ت زودپز نیم ساعت. 

بعدش بریز ت قابلمه. بعذ سبزی اضاف کن

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨(تیکر لاغریمه) 

سبزی سرخ شده برا هر نفر باید ۱۰۰گرم باشه 

لوبیا یه مشت برا هر نفر 

دوتا مشت لوبیا و ۲۰۰گرم سبزی بریز 

آبم بریز زیاد طول میکشه بپزه تا بپزه ابشم کشیده میشه دیگه آخرش خودت میفهمی دیگه چقد آبش بمونه نپختی تا حالا خوردی که 

اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم

نفری صد‌گرم سبزی

میشه واسه من و نی نی تو دلم دعا کنید🥺 از خانواده ام دور هستم و کسی نیست کمکم باشه..دعا کنید دوران بارداری و زایمان راحتی داشته باشم🙏🥺 ممنون میشم صلوات بفرستید💓 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

عزیز اندازه یه قندان سبزی بنداز.قابلمه کوچیک نباشه.آب زیاد بریز .پیاز رنده شده.لیمو عمانی.کمی فلفل سیاه.زرد چوبه.نمک.گوشت هم اضافه کن.وقتی جوش اومد. شعله رو‌ کم کن درب قابلمه هم کج بزار .بزار سه ساعت بجوشه.جا بیفته.عین ماست چکیده.به دریای خزر وصلش نکنی

نیم کیلو بسه.ی قوطی لوبیا کنسرو.

گوشت رو سرخ کن.پیاز بریز.سرخ شد ادویه بزن.شنبلیله هم بریز سبزی رو بریز بزار خوب سرخ بشه ک اب نداشته باشه و رنگش تیره بشه.بعد دوتا لیمو عمانی بنداز و اب جوش .بزار ی نیم ساعت شعلع زیاد بعد شعله رو کم کن.جا بیوفته رغن میندازه.من ی لیمو اخر سر با ی قاشق نمک میریزم