2777
2789

من میخوام هیچوقت بچه نداشته باشم هیچ مشکلی هم ندارم از نظر سلامتی با روان شناس هم صحبت کردم میگه یکی به خاطر اختلاف سنی با خواهر و برادرت چون بچه اول مادر یا پدر دومه نباید اختلاف سنی بچه اول زیاد باشه با بعدی و مسئولیت هم نباید گردن بچه بزرگ باشه که بوده یکی هم شخصیت جنگجو و ماجراجو دنبال بچه نمیره که من هر دوش رو دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشکل اینه که مردها و اکثر مردم بچه میخوان من نگرانم هیچوقت نتونم کسی رو پیدا کنم که بچه نخواد کسایی ...

مرهایی که بچه نمیخوان کم نیستن

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

ببخشید روانشناس گفته باید اختلاف دوتا بچه چقدر باشه

یک تا سه سال اگر هم بیشتر باشه به هیچ وجه مسئولیت مراقبت یا مواظبت به عهده بچه بزرگ نباید باشه مثلا بچه بزرگ بازی نکنه با بچه ها فامیل چون خواهرش میاد میخوره زمین

خب شما که دوست نداشتید چرا مادر شدید؟

اگه به من بود نه ازدواج میکردم نه بچه نیاوردم 

ولی خب می‌دونی هیچ توجیحی ندارع ازدواج نکردن تو خانواده های ایرانی و اجتماع !!!

خب وقتی ازدواج میکنی تنهایی تصمیم گیرنده نیستی که !! 

خب طرف مقابلت اگه بچه بخواد باید چیکار کنی؟؟؟

آره شرایط اینجا رو میدونم حالا با ازدواج آدم یکی مث خودش رو پیدا میکنه  مونس و همدم و رفیق میشه بچه مسئولیت و سختی زیاد داره با یکی مث خودتون ازدواج میکردید یا قبل عقد این موضوع رو محضری ثبت میکردین توافق میکردین با تعهد رسمی و قانونی

اگه به من بود نه ازدواج میکردم نه بچه نیاوردم ولی خب می‌دونی هیچ توجیحی ندارع ازدواج نکردن تو خانواد ...

من نمیدونم میشه یا نه اما میخوام قبل ازدواج سر نداشتن بچه توافق کنم در صورتی که بچه بخواد حق طلاق بگیرم اما از وکیل نپرسیدم اما دیدم واسه تحصیل و کار تعهد میگیرن

من از بچگی هم دلم میخواست وکیل یا پلیس فرمانده جنگ از این مشاغل پر استرس و چالشی داشته باشم مثلا چند ماه  ماموریت باشم الانم همون جورم از محیط اروم و عادی خوشم نمیاد بچه هم واسه بزرگ شدن نیاز به آرامش داره واسه همین پرسیدم کسایی که شوهرشون بچه نمیخواد شغلش چیه