2777
2789

یکساله فکر میکنم همین جوری کاملم 

قبلا عاشق عمل زیبایی بودم 

بعضیا میگن لبت ژل بزن ولی دوست ندارم انگاری

رنگ مو و آرایش دوست دارم تفریحی ولی عمل نه !!

از دست دادنت به قیمت پیدا کردن خودم تموم شد❤️راستش بخوای می ارزید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا انقدی خیابون پر شد ازین خانمایی که دماغشون فندقیه و لباشون شتری که آدم دیگه از هرچی عمله زده شده

وقتی تو خیابون یه زن ساده با ارایش ملایم و بدون عمل میبینم حس میکنم خیلی زیباتر از بقیس

بعد با دیدنه این عملیا که میبینم من با وجود اینکه هیچ عملی ندارم و ارایش ملایم دارم خیلی قیافم ازینا بهتر و خاص تره باعث میشه با دیدم اونا اعتماد به نفسم بیشتر شه🤌😂

یه چند سال بگذره اونایی که عمل و ژل زدن پشیمون میشن یعنی خسته میشن حالا فعلا داغن عوارضش و که بفهمن ...

اره دقیقا

میگن اگه با بالا رفتن سن و پیری این ژل هایی که به گونه و لباشون طزریق کردن چون جذب پوشت نمیشه براشون دردسر ساز میشه

والا انقدی خیابون پر شد ازین خانمایی که دماغشون فندقیه و لباشون شتری که آدم دیگه از هرچی عمله زده شد ...

هرکس حالش با یک چیزی خوبه من قضاوتشان نمیکنم 

ولی خودم مایل به عمل نیستم با این که مدلینگ کار میکنم 

از دست دادنت به قیمت پیدا کردن خودم تموم شد❤️راستش بخوای می ارزید
هرکس حالش با یک چیزی خوبه من قضاوتشان نمیکنم ولی خودم مایل به عمل نیستم با این که مدلینگ کار میکنم

به نظر من هرکی قیافه خودش باشه و هویت خودشو حفظ کنه خیلی بهتره

چون اینایی که عمل کردن همشون شبیه عم شدن و قیافه و هویت خاص و مخصوص به خودشون رو از دست دادن