2777
2789
چون شما پرستاری قبول شدید... هزینه انصراف، دوباره پشت کنکور موندن، هزینه های کنکور، و در آخر هن احتم ...

ترم یکم خیلی از کنکورم فاصله نگرفتم 

و اینکه خواهدمم کنکوریه از کتابایه اون استفاده میکنم 

مرخصی مبگیرم نه انصراف 

وای از این عمر که با می‌گذرد، میگذرد :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه نفر تو ۲۸ سالگی پرستار یود نرقصی گرفت یه سال خوند پزشکی قبول شد الان هم پرستاره هم دانشجوی پزشکی

خیلی زیادن پرستارایی که کنکور مجدد میدن پزشکی قبول میشن 

متاسفانه هیچ پرستاری نمیخواسته پرستار بشه همه میخواستن دارو یا دندون یا پزشکی بیارن قبول نشدن 

حالا یه سریا میپذرن و میرن سراغ زندگیشون یسری ها حسرتش میمونه رو دلشون تا ابد 

بستگی به هدف شما داره یکی میخواد خیلی زود وارد بازار کار بشه امکان مهاجرت کاری بهتری داشته باشه و...خوب میره سمت پرستاری 

یکی هم درس خوندن زیاد خسته‌اش نمیکنه، اینکه تازه ۳۰ به بعد بتونه وارد بازار کار بشه و.... پس میره سمت پزشکی

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙.........💙Gulf forever Pars#............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 1404/4/4 شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗
یه سال میتونی مرخصی بگیری؟بشینی درس بخونی ?چون واقعا سنت پایینه میتونی

آره میخوام مرخصی بگیرم 

ولی به کنکور ۴۰۵ میرسم اون موقع ۲۲ سالم میشه 🥲 بنظرت خیلیه؟ 

من الان تو این دوراهیم ولی همه میگن پرستاری :/

کاری ب حرف بقیه نکن 

قشنگ فکراتو کن اگر واقعا علاقه قلبی داری تا زمان هست و دیر نشده بشین برا کنکور و نهایی سفتو سخت بخون و چیزیو ک دوس داری بدست بیار

اصلا اصلااااا از دیگران نخواه برات تصمیم بگیرن مشورت بگیر اما تصمیم نهاییو خودت برا خودت بگیر