2777
2789
عنوان

همسرم خیلی حساسه

124 بازدید | 14 پست

سلام متاهلم و یه بچه دارم سنم زیر ۳۰سال هست و من تیپای اسپرت دوس دارم‌ اصلا از لباسای خیلی کوتاه و لختی و ‌...خوشم نمیاد و نمیپوشم تیپم پوشیده و اسپرته و هرکی منو بابچم میبینه فکرمیکنه خواهرشم ‌و همسرم برعکس تیپای سن بالایی دوس داره مانتو بلند شلوار گشادکفش پاشنه بلند و ...منم گاهی اوقات به سلیقه اون لباس میپوشم ولی واقعا حس خوبی ندارم حس میکنم همسرم دوس نداره من سن پایین به نظربرسم برای همین ایراد میگیره 

توهرزندگی هم بحث هست هم خوشی و ...در هرصورت من زندگیمو همسرم بچمو دوس دارم و حتی یکبارم بیرون برم چه باهمسرم چه تنها چه با بچم اصلا به چشمای یه مرد نگاهم نمیکنم و همسرم اینو میدونه و کاملا بهم اعتماد داره 

فقط نمیدونم چرا من یه لباسی نشونش میدم میگه نه این واسه بچه هاس و فلان 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تیپ خانمانه رو ترجیح میدهشما اگه ریز نقش باشی هرجی بپوشی کم سن تر میزنی مگه رنگ مو و آرایش زیاد سن ...

نه من اصلا از آرایش خوشم نمیاد خیلی کم آرایش میکنم موهامو رنگ نمیکنم کلا همسرم دوس داره جوری تیپ بزنم که همه مطمئن بشن من متاهلم بااینکه بهم اعتماد داره ولی نمیدونم چرا اینطوری میکنه جالبه دوربرمون خواهرشوهر و ...همه اسپرت پوشن 

شاید حس میکنه مردا بیشتر بهت نگاه میکنن واسه همون ...

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
شاید شوهرتون فکر میکنه ممکنه بیشتر بهتون توجه بشه ک حساس شده یا شایدم حس میکنه با اون استایل زیباتر ...

استایل خانومانه رو تو مهمونیاحتما رعایت میکنم اما کلا باایپ اسپرت مخالفه بااینکه خوش دیگه کلا اسپرت پوشه 

من اصلا نگاه هیچ مردی نمیکنم که ببینم نگاه میکنن یانه نمیدونم والا

نگاه کردن شما رو نمیگم اینکه اونا بهت نگاه میکنن و شوهرت هم میبینه

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
استایل خانومانه رو تو مهمونیاحتما رعایت میکنم اما کلا باایپ اسپرت مخالفه بااینکه خوش دیگه کلا اسپرت ...

باهاش صحبت کن بگو زیاد خوشم نمیاد از این تیپا اگ اجبار کرد شما هم بهش بگو منم تیپ اسپرتت رو نمیپسندم یا مثلا بگو مثل هم لباس بپوشیم یا هر دو اسپرت یا هم رسمی تر

بله منم منظورم اینه خب من که متوجه نمیشم همسرمم اگه متوجه بشه چیزی نمیگه بهم

یبار در فرصت مناسب ازش بپرس بگو چرا از اینجور تیپ خوشت نمیاد. ؟؟؟چند سالشه

2810