2777
2789
عنوان

شوهرم از غذاهام ایراد میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 75 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تازگیا چرا همه بد غذا شدند تو این وضعیت گرونی 🧐😂بهش بگو الان مناطق چنگ زده همینم ندارن بخور ناشکری ...

باز این خوبه

من شوهرم دیونم کرده هر وقت میخوایم بریم مهمونی عذا میگیرم 

هر جا میریم کم‌ غذا میخوره تو راه برگشت هی میگه بدمزه بود ال بود بل بود باید برگردم خونه براش غذا درست کنم تازه

نمیتونم یه شب راحت باشم😂

نمیدونم واقعاالبته خب تازه ازدواج کردم و قبل ازدواجمم کار خونه نمیکردم و کم تجربمممامانمم آشپزیش خیل ...

ببین می‌دونم با توجه به شرایطت سخته ولی سعی کن از گوگل یا تو همین نی نی سایت با پرسیدن از بچه‌ها آشپزیت رو خوب کنی

در مورد همسرت هم خیلی رک بهش بگو ناراحت میشی از حرفاش و بهش بگو نباید تو رو با کس دیگه ای مقایسه کنه

بعدم بگو برای همین غذایی که داره ایراد میگیره چقدر زحمت کشیدی

اینستاگرام😂

خب اونو من زیاد قبول ندارم

بعضا خوبن بعضا نه. الکی هم شلوغش میکنن که خیلی غذای خفنی شده!

سایتای آشپزی استفاده کن

اپلیکیشن سراشپز پاپیون هم هست، چون زیر هر دستورپخت نظرات بقیه رم نوشته بنظرم خوبه

من اشپزیم یه کم خوب هس میخای چیزهایی که بلدم رو تاجایی که میتونم بهت یادبدم اخه غذاهای ماباشما یه کم فرق داره.من جنوبی ام.اماقورمه سبزی وقیمه و...همه جا یه جوردرست می کنند هزینه هم. نمیخام

کجا معتبره و واقعا خوب آموزش میدن؟

برنامه پاپیون رو نصب کن .. بهترین غذا ها رایگانه 

هر سوالی هم داشتی میتونی از من بپرسی 

تعریف از خود نباشه شوهرم و بقیه همیشه تعریف میکنن

سنم زیاد نیس ولی از مادرشوهرم که ۵۰ سالشه یاد گرفتم .. البته آش و اینجور چیزا بلد نیستم 

♡
هزارتا هستننمیدونم کدوم به درد بخوره

همشون خوبن بهتر از اینه که تو خونه بیکار بشینی، برو یه جا که بهتون نزدیکه کلی غذاهای مدرن یاد میگیری میشی کدبانوی فامیل به حدی میرسی که زن رفیق شوهرت هم بهت حسادت کنه خخخخ

سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست