خوراکی و پول بهش میده قایمش میکنه مثلا گردو داد یبار قایمشون کرد زیر برنجاش یا قند داد یه گونی بهش گفتم کله قندان ک همسرم بهت داد گفت ن نمیدونم اصلا به روی خودش نمیاره
درنهایت سر حرف بشه میگه هیچکار برام نمیکنه
چی بگم بهش واکنشم چی باشه؟
خیلی متوقع هست
خدایمهربونم 💖 مواظب تو دلیم باش خدایا شکررررررت💋خدا جونم مصلحتت با خواسته من یکی باشه الهی آمین🙏❤️
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
از سیاستشه ...مادرشوهر منم همین مدلی بود...شما چند بار به روش بیار مثلا بگو مادرجان ازون گردوها که فلانی خرید شکستین بخورین؟ ما برا خودمون هم خریده بودیم خوشمزه بودن...جلوی جاری و برادرشوهر و اینا هم بهش بگو که بفهمن همسرت میخره
و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
خب همش میگه پسرا مردم چه کارها ک براشون نمیکنن اما پسرا من.... درصورتی همش میدنش بخوره بازم نلشکره منم یبار گفتم بزار به روش بیارم نگه نکردین و نمیکنین طرف میلیاردره
خدایمهربونم 💖 مواظب تو دلیم باش خدایا شکررررررت💋خدا جونم مصلحتت با خواسته من یکی باشه الهی آمین🙏❤️