2777
2789
عنوان

بنظرتون فاز جاریم چیه

168 بازدید | 25 پست

ممنونم از اون دسته از دوستان پر دغدغه که سوالات ما براشون مسخره هست وقت گرانبهاشونو اینجا هدر نده به تاپیک دیگری مراجعه کنند باتشکر 🧡 جاری من ی پسر هشت ساله داره چندساله جدا شده پسرش هم پیش خودش هست و از روزی ک من وارد این خانواده شدم تا روزی که جدا شدن همش میگف پدرم پشتمه برادرام پشتم هستن می‌خوام طلاق بگیرم بعدم طلاق گرفت ولی بعد از طلاق به خانواده شوهرم زنگ میزنم باهم درتماسن مثلا عید اومد خونشون🫤🫤یا مراسمی باشه میاد خیلی خیلی گرم هم برخورد می‌کنه بعد چندروز پیش من اونجا بودم زنگ زد ب مادرشوهرم بچش بود گف که می‌خوام برم پیش بابام بمونم باباش اصلا اینجا نیست ی شهر دیگس بعد مادرشوهرم گف مگه چی شده جاری سابقم گوشی و از پسرش گرفت کلی خندید گفت درس نمی‌خونه اذیتم می‌کنه برای فرار از درس میگه می‌خوام برم پیش بابام زندگی کنم مادرشوهرم گفت انشالا که تو و بچت دوباره برمیگردین سرخونه زندگیت من به پسرم زنگ میزنم با اینکه طلاق گرفتن تموم شده جاریم سکوت کرد چندبار مادرشوهرم گف جاریم سکوت کرد و کف نمی‌خواد ب فلانی یعنی شوهر سابقش بگی پسرم همینجوری گف بعد دوباره مادرشوهرم تکرار کرد جاریم گف باشه کی میری خونه واقعا تعجب میکنم چرا اینجوری میکنه

اما مسئله من چیز دیگریست من محکوم به تحمل رنجی شدم که حقم نبود... .خدای مهربونم خودت میدونی چی می‌خوام ازت خودت برام درستش کن که مهربونم خدای من..دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم❤🌻

شوهرش اعتیاد داشت سرکارم نمی‌رفت ولی از وقتی که جداشدن مرتب می‌ره سرکار و اینا نمی‌دونم هنوز اعتیاد داره یانه

اما مسئله من چیز دیگریست من محکوم به تحمل رنجی شدم که حقم نبود... .خدای مهربونم خودت میدونی چی می‌خوام ازت خودت برام درستش کن که مهربونم خدای من..دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم❤🌻

بعد حتی چند وقت پیش بمن زنگ زد ک می‌خوام بیام خونه شما سر بزنم🫤🫤 خونه اون برادرشوهرمم رفته بود شبم مونده بود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم کلا درگیرشون نشو هر کاری میکنن بکنن

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

جاریم ازش پرسیده بود میخوای برگردی؟گفته بود اگر برگردم خانوادم قیدمو میزنم سوالم اینه پس این همه جلو من میگف خانوادم پشتم هستن چرا پس اینحوریه

ان شالله برادر شوهرت عاقل و صالح شده باشه ترک کرده باشه به هم برگردن

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.
خب کسی که واقعا میخاد جدا شه از اون خانواده جدا میشه ن اینک بره و بیاد شاید میخاد برگرده غیرمستقیم م ...

دقیقا بخدا من عید امسال هنگ کردم دیدمش اونجا یا هر مناسبتی هست میاد 

ببین اوضاع بعد از طلاق اون هم با بچه مخصوصا پسر بچه خیلی سخته

دوست خودم شوهر مضخرفی داشت 

ولی همش میگه کاش ده درصد خوب میشد رفتارش من برمیگشتم

یا یه دلخوشی کوچیک داشتم برمیگشتم

چون اوضاع بعد از طلاق خیلی سخته 

سر بار خانواده بودن

مسئولیت بچه

نیاز ج

احتمالا جاری شما هم منتظر روزنه ای امید 

تا برگرده

عزیزم حس میکنم فشارزندگی روش بوده سراعتیاد شوهرش سرهمون جداشده بعددیده شوهرش ادم شده و بچشم ب پدرش احتیاج داره پشیمون شده خواسته برگرده 

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فازش که مشخصه!میخواد باز برگرده به شوهرش!

خب مگ نمیکف برادر شوهرم معتادها ب همه گفته بود شیشه می‌کشه کارتن خواب میشه کلی آبروریزی درست کرد و رفت پس چرا دوباره اینجوری می‌کنه من خوشحال میشم بهم برگردن چون بچشون خیلی مظلومه اما خب چرا اونکه شاغل شده تو خونه پدرش بدون اجازه نشسته

عزیزم حس میکنم فشارزندگی روش بوده سراعتیاد شوهرش سرهمون جداشده بعددیده شوهرش ادم شده و بچشم ب پدرش ا ...

اره چون همیشه جنگ داشتن چرا شوهرش سرکار نمیره برمحض جدا شدن شوهرش رفت سرکار ولی اعتیاد پس چی 

اره چون همیشه جنگ داشتن چرا شوهرش سرکار نمیره برمحض جدا شدن شوهرش رفت سرکار ولی اعتیاد پس چی

نمیدونم شاید ترک کرده؟ شاید باهم درارتباطن ومثلا مرده داره خودشو ثابت میکنه ؟

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین اوضاع بعد از طلاق اون هم با بچه مخصوصا پسر بچه خیلی سختهدوست خودم شوهر مضخرفی داشت ولی همش میگه ...

چی بگم جاریم باهاش حرف زده بود گفته بود من اگر برگردم باید قید خانوادم و بزنم ولی نگفته بود نه ولی برادر شوهرم راضی نمیشه میگه غرورم و شکوند پدرش همه جا گفته بود دامادم آبرومو برده منو انداختن زندان برگشتم دیدم ی کارتن نزاشتن که من روش بشینم حتی