2777
2789
عنوان

کسی بوده که خیانت ج شوهرشو فهمیده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 50 پست
منم چند سال پیش ازش چت دیدم منم ب غلط کردن انداختمش البته ن با وکیل اینا کلا گذاشتم رفتم دیگه آدم ب ...

من تو این ۱۰ سال همون یه بار بود نزاشتم کسی بفهمه چون توی فامیل همیشه حرف آقاییشه ولی میدونه چیزی ازش ببینم میرم حتی اگه ۱۰ تاهم بچه داشته باشیم. میدونه پدرم پشتمه خودمم آدم ضعیفی نیستم

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
من تو این ۱۰ سال همون یه بار بود نزاشتم کسی بفهمه چون توی فامیل همیشه حرف آقاییشه ولی میدونه چیزی از ...

منم خانوادم بشدت پشتمن ضعیف نیستم 

میدونست که میرم ولی شوهر من واقعا ذاتش بده 

چون بازم اینکارو کرد حتی وقتی ک میگفت دوستت دارم نمیخوام طلاق بدم 

شوهر شما آدم خوبی بوده 

اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم خانوادم بشدت پشتمن ضعیف نیستم میدونست که میرم ولی شوهر من واقعا ذاتش بده چون بازم اینکارو کرد حت ...

۸ ماهه دارم اذیتش میکنم. همش میگم حالا یه بار بود شیطون گولش زد خود ماهم کم گناه نکردیم حالا مدلای دیگه ولی اون هرچی محبت میکنه من دلم صاف نمیشه

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
کشف نکن بزار خودش تو خفا تموم شه.ب روش بیاری جنگ و دعوا و میری و تمام میاد تو زندگیت بعدا میای میگی ...

همین تصمیم رو دارم اما از رو کنجکاوی میخوام عمق این رابطه رو بدونم آخه با منم خیلی خوبه دوستم داره هر چی بگم همونه به بچه ها هم خیلی میرسه 

آره مشکلی نسیت گوشی بهم میده

برو توی همراه من نوشته خدمات بزن نوشته ریز مکالمات پیامک و تماس روش بزن یکی کد میاد بزن همه رو بالا میاره بعد کد پاک کن

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍