2777
2789
عنوان

ساک خالی بدون جنین

191 بازدید | 23 پست

سلام من شش هفته ام میدونم دیروز زود رفتم برا تشکیل قلب ولی دلیلش این بود ک درد شدید اومد سراغم و مشکوک شدن به بارداری خارج از رحم اورژانسی ساعت دوازده شب رفتم بیمارستان دولتی با بیمه همه امکاناتی ک داشتم چون دولتی هست مثل سگ با آدم برخورد میکنن و اینک برا این سونو از من۴۰۰هزینه ام گرفتن طلبکارم بودن😭 بگذریم

تو سونو زده۶هفته سن بارداری دارای ساک حاملگی و بدون جنین هست بنظرتون این دقتش خوب نبود 

این نتونست ببینه یا واقعا بارداریم پوچه😭😭😭😭😭خیلی ناامیدم خیلی زیاد چون سن بارداری وقتی شش هفته هست حالا قلب نداره جنین ولی خود جنین ک باید دیده بشه ناامیدم خیلی زیاد😓😓😓😓😓😓کسی بود مدل من واسش معجزه شده باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دو هفته دیگه برو سونو قلب اصلا نترس

میشه واسه من و نی نی تو دلم دعا کنید🥺 از خانواده ام دور هستم و کسی نیست کمکم باشه..دعا کنید دوران بارداری و زایمان راحتی داشته باشم🙏🥺 ممنون میشم صلوات بفرستید💓 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

نمیخوام ناامیدت کنم خدا خو دش بهت ببخشه که پیش خدا کاری نیست

ولی منم این اتفاق برام افتاد قلب تشکیل نشد 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
خب بیمارستان بهت چیزی نگفتن؟

عین سگ بود انگار داره مجانی انجام میده خوبه بااینک هم بیمه تکمیلی بودم هم بیمه تامین اجتماعی و ازهمه مهمتر بیمارستانی رفتم ک مختص زنان زایمان بود ولی عین سگ برخورد میکردن۴۰۰گرفتن گفتن چون ساعت کاری نیست ما باردارها رد نمیکنیم آزاده😔بااینک دکترم تو سیستم بیمه ام نوشته بود حالا کار ندارم باین چیزا کاش مثل ادم جواب میداد هروی پرسیدم الان بارداریم پوچه یا منتظر بمونم اصلا جواب نداد

نمیخوام ناامیدت کنم خدا خو دش بهت ببخشه که پیش خدا کاری نیستولی منم این اتفاق برام افتاد قلب تشکیل ن ...

میدونم من خودم انواع سقط کورتاژ داشتم

ولی لااقل جنین رو میدیدن تو ساک