2777
2789

تف تو این عدالت کارمند رسمی های دولت هر چی دلشون خواست توهین می کنن و اخراج نمیشن یک کارمند بخش خصوصی مثل چی فقط زبون باید بریزه اخرش بی دلیل اخراج

ی حا رقتم منو غربتی میگه فامیلیته😑

دانشگاه دولتی تاتر گذاشته برای همع دانشگاه ها منم رفتم 

زنیکه نگهبان خر لاشی می گه اتباعی چزا اینجور حرف میزنی الاغ لحجه اصفهانی رو نمی شناسی 

با لحن بدی گفتا 

نه من که اول چشم بودم بعد دسن و پا دراوردم به چشم درشت معروفم لابد افغانیم

منم کارمند رسمی هستم ولی اینجوری نیستم

قرار نبست یکی بی شخصیت باشه همه اینجور دیده بشن اخه

کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم کارمند رسمی هستم ولی اینجوری نیستمقرار نبست یکی بی شخصیت باشه همه اینجور دیده بشن اخه

نگفتم همشون ولی چرا بعضیاشون اینقدر بی ادبن اخراج نمیشن 

نگفتم همشون ولی چرا بعضیاشون اینقدر بی ادبن اخراج نمیشن

متاسفانه اصالت خانوادگی ندارن

تربیت رو مادرشون بهشون یاد نداده روی مردم خالی میکنن

کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

همه اینطوزی نیستن یسریا بیشعورن واقعابعضی وقتا هم خب با ادمای زیادی سر و کار دارن اگهخیلی غلیظ باشه ...

حتی غلیظم بود حق توهین نداش دلم میخواد بزم فش کشش کنم دلم خنک شه

متاسفانه اصالت خانوادگی ندارنتربیت رو مادرشون بهشون یاد نداده روی مردم خالی میکنن

تقصیر دولته اینا که هار میشن اخراج نمی کنه دو سه تا اخراج میشدن بقیه ادب میشدن

هر چی کم رنگ یا پرنگ ، مهم اصالت و ریشه دار بودن..‌‌بنظرم باید می رفتی پیش ریس یا حرراست اون ادراه ا ...

نه بالا دانشگاه خودمون پول مفت می گیرن شکایت کنی پاچتم می کنن