2777
2789
عنوان

از ازدواج سنتی متنفرممممم

747 بازدید | 66 پست

چون واسه پسرای خوب و تحصیل کرده  و خوش قیافه و پولدارشون نمیرن جایی توی فامیل یا دوست و اشنا خودشون زنشون میدن در عوض واسه پسرای بیکارو سن بالا بدون مو و قد کوتاه و فاقد تحصیلات میسپرن و معرف که یکیو چیدا کنه تورو خدا مپرین بهم برا من که اینجوری بوده خیلی ناراحتم خیلییییی یکی اومد خاستگاریم تازه منم نسپرده بودم به معرف کلا همسایمون رفته بود منو معرفی کرده بود به مامانم‌گفتم من خاستگاری ک با معرفی بیاد نمیخام مامانم گفت حالا بزار بیاد تا همسایه بیخیال بشه گفتم باشه وقتی اومد سن بالاااا ۳۵ سالش بود خونه نداشت کارش بیخودی بود مو هاش داشت میریخت دندونای جلوش خراب قدش یه سرو گردن از منم کوتاه تر خودم ۱۵۸ اون دیگ از منه بخت برگشته کوتاه تر بود تازه به پسره گفتم تفاوت سنی ما زیاده پسره برگشت ب من گعت تو ام سنت کم نیست...تا دوروز گریه میکردم فقط😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔💔کاش سرمو میذاستم زمین میمردم

خطاب به سران دو کشور ایران و اسرائیل:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم  .................  رابطه ای که مرد عاشق تر باشه به ازدواج ختم میشه و رابطه ای که دختر عاشق تر باشه به روانپزشک و تیمارستان ورابطه ای که هر دو طرف به یک اندازه عاشق باشن تو همون مرحله ی دوستی باقی میمونه و من الله توفیق

ازدواج مدرنشم‌دیدیم که با اقاییی خانمی عشقم سروع میشه دو ماه بعد جلوی دادکاه میزنن تو سر هم طلاق میگیرن

کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه چندسالته خودت؟

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

منم بزرگتر از خاهرمم دوسال ۲۲ سالمه تا خاهرم ازدواح کرد فک کرده بودن من ترشیدم درصورتیکه درسمو داشتم ادامه میدادم همسایه ۴۰ سالمون که هیچ کسی محل سگ بهش نمیده اومد خاستگاری حتا راهشم ندادم

😂😂😂بعد تازه همینا در کمال پررویی از دختر انتظار جنیفر لوپز بودن ندارن یعنی یه پسره اینجا تاپیک زده بود دنبال زن میگردم هیچی مهم نیست فقط خوشگل باشه حقیقتا حالم بهم خورد

حالم بده خیلی بددد ۹/۴ ،