2777
2789
عنوان

با شوهرم قهر کردم دارم میرم خونه ی مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 29 پست
احتمالا ازدواج سنتی داشتین.تا آخر همینه تازه توهین و تحقیر و چیزهای دیگه هم اضافه می شه.اگه می تونی ...

مشاوره ای چیزی هستین که طلاق پیشنهاد میدین ؟؟

چ ربطی ب سنتی داره لابد طلاق بگیره شوهر دوم مثل تاج میزاره رو سرش ؟

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احتمالا ازدواج سنتی داشتین.تا آخر همینه تازه توهین و تحقیر و چیزهای دیگه هم اضافه می شه.اگه می تونی ...

چجور روتون میشه انقد راحت راجب چیز به این مهمی ندیده نشناخته نظر بدین😐

دومین کار اینه که به خودت بگی من خودم رو چه قدر دوست دارم آیا لایق دوست داشته شدن هستم اگر نیستم اوکی انقدر لولم رو بالا میبر تا اصلا نتونه منو نبینه سوم اگر همه چیم اوکی بود باهاش صحبت میکنم و اگر جواب نداد مثل خودش بی تفاوت میشم

چه ربطی ب ازدواج سنتی یا صنعتی داره؟

تو ازدواج با دوستی معمولا علاقه وجود داره و تا علاقه از بین بره سالها طول می کشه.شایدم همیشه باقی بمونه ولی تو نود درصد ازدواجهای سنتی علاقه نیست.و فقط بر اساس شرایط انتخاب می شیم.زیبایی و خانواده و سطح تحصیلات و غیره.به همین دلیل تو این ازدواجها بخاطر نبود علاقه بین طرفین احتمال بی مهری بیشتره.البته مردهای شریفی هستن که این موضوع براشون مهم نیست.

مشاوره ای چیزی هستین که طلاق پیشنهاد میدین ؟؟چ ربطی ب سنتی داره لابد طلاق بگیره شوهر دوم مثل تاج میز ...

بهتره بگیم تجربم زیاده.متاسفانه شوهر دوم هم مثل اولیه.گفتم اگه می تونه تنها بمونه جدا بشه.قسمت دوم رو هم بخونید.

متاسفانه این موضوعات رو زیاد دیدم و نظرم خیلی به واقعیت نزدیکه.

زندگی با زندگی فرق داره

هرچقدم ببینی باید راجب به حرفایی ک میزنی فک کنی ممکنه تاثیر بدی رو تصمیمات یکی بزاره