2777
2789
عنوان

دوتا پسر دارم وصعمونم خوب نیست دلم دختر میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 75 پست
خوردن چیه ! عزیزم الان اگر من ۴۰ حقوق بگیرم ۱۵ بدم اجاره ی یه خونه کاملا معمولی.۲۵ باقی میمونه دو تا ...

برای اجاره میشه وام گرفت و... پول پیش بیشتر کرد که اجاره کم بشه 

قلم چی هم همیشه و تمام عمر که نیاز نیست 

من خودم معلم مدرسه دولتی هم و واقعا میبینم که که دولتی از هر نظر بهتره پس هزینه مدرسه چیزی نمیشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی به جامعه هیچ بستگی نداره؟؟ اون کارگری که از صبح تا شب کار میکنه پول یه کیلو گوشت نمیشه دستمزدش ...

من که همینجام بعدم چرا اعصاب نداری ؟

گفتم خیلی چیزا باعث میشه 

بعدم شنیدی میگن باید همه باید یک پنجم از اموال مازادشون رو بدن به اونایی که فقیر هستن آیا واقعا چه پولدارها چه مردم عادی این کارو میکنن که توازن توی جامعه برقرار بشه ؟

آره ولی چیز بدی نخواسته دلت این دنیا یه دخمل مو خرگوشی به تو بدهکاره حتما با توکل به خدا و رژیم مناس ...

گل گفتی

منم دوپسر دارم،دراقدامم انشالا برا دختر🥰

پسرهم شد،جانم فدایش

یااللَّهُ یَارَحْمَانُ یَارَحِیمُ یَامُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِک
برای اجاره میشه وام گرفت و... پول پیش بیشتر کرد که اجاره کم بشه قلم چی هم همیشه و تمام عمر که نیاز ن ...

هر ماه برای اجاره وام گرفت 🙄.هزینه ها زیاده و سر سام آور بسته به اولویت زندگیت که بخوای تو چه زمینه ای خرج کنی طرف  یکی دو تا بچه داره ولی زیاد برای تحصیل و آموزش مهارتهای مختلف بچه که باید ماهانه پرداخت شوند  بها نمیده پس نیتونه همون پول رو پس انداز کنه (البته که سرمایه گذاری روی فرزند بزرگترین پس اندازه ) .اصلا مدرسه دولتی رو قبول ندارم از همه نوع قشر ی هست افغانی ام که زیاد‌آمار قبولی  رشته های تاپ دانشگاها رو هم که میبینید مدارس دولتی سهم خیلی ناچیزی دارن .

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
۴۳ اگه خونه داشته باشی اجاره ندی خرج تحصیل بچه ها نباشه خوبه

ما خونه ام نداریمو داریم با ۱۱ زندگی میکنیم تازه ۴ اجاره وقسطمون با هم ۷ تومن داریم با ۴ تومن زندگی میکنیم دو نفریم😢🤧

خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل این‌که خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....

هر ماه برای اجاره وام گرفت 🙄.هزینه ها زیاده و سر سام آور بسته به اولویت زندگیت که بخوای تو چه زمینه ...

مگه من گفتم هر ماه گفتم ادم پول پيش زیاد بده کرایه کمتر اگر قسط وام بدی بهتر از کرایه هست

و البته جایی که من زندگی میکنم راستش این همه سال یه دونه افغانی هم ندیدم تو مدرسه 

البته که کی بدش میاد اصلا ماهی 100 میلیون خرج کنه ولی وقتی نباشه نیست دیگه با خیلی کمتر هم میشه زندگی کرد در کل نظرت محترمه 

هر ماه برای اجاره وام گرفت 🙄.هزینه ها زیاده و سر سام آور بسته به اولویت زندگیت که بخوای تو چه زمینه ...

به نظرم تو محله ای که میگی همه قشری هست افغانی هم هست (البته  افغانستانی های عزیز هم محترم هستن ولی فرهنشون با ایرانی ها متفاوته دیگه) باید اولویت این باشه از اون محله هر چه زودتر بره نه اینکه همه پول صرف کلاس و مدرسه کنه  خوب کیفیت مدارس دولتی  عالیه من خودم معلمم دارم میبینم دیگه 

عزیزم😍انشالله خدا یه دخمل ناز و مهربون و سالم۹و صالح و دلسوز و ناناز بهت میده ❤️

ممنون از دعای قشنگت😘🥰🥰🥰🙏🙏

یااللَّهُ یَارَحْمَانُ یَارَحِیمُ یَامُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِک
دست کمی نداره برا منم. اما قطع رابطع نمیکنم تا جونش دراد چون ب هدفش میرسه. تو اینستامم نگهش داشتم در ...

حالا زنداداش من التماس می‌کرد بعدش دوباره خانوادم باهاش رفت وآمد کنن خب معلومه یه نفر با کل خانواده شوهر به هم بزنه یه چیزیش میشه

مادرم به داداشم گفته خودت بیا زنت حق نداره پاشو بزاره اینجا میخواسته زندگی دخترمو به هم بزنه نیتش خرابش کرده پیش همه

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
حالا زنداداش من التماس می‌کرد بعدش دوباره خانوادم باهاش رفت وآمد کنن خب معلومه یه نفر با کل خانواده ...

افرین به مامانت که عاقله. زن داداش من ک هرکاری دلش میخاد میکنه اخرش مامانم میگه عب نداره مگه چی گفت مگه چیکار کرد‌. انقد ک پسر پرست و عروس پرسته اصلا واسه خودش شخصیت قائل نیست

به نظرم تو محله ای که میگی همه قشری هست افغانی هم هست (البته افغانستانی های عزیز هم محترم هستن ولی ...

چه معلمی هستی که حتی هنوز نمیدونی مدارس دولتی آمار قبولی کنکورشون دربرابر مدارس تیزهوشان و غیر انتفاعی خیلیییی ناچیزه

این حرف رو کسی نمیزنه به جز همون معلم مدارس دولتی که خودت باشی

خوشت میاد حرف بدون مدرک و دل خوش کنک بزنی؟؟؟

چه معلمی هستی که حتی هنوز نمیدونی مدارس دولتی آمار قبولی کنکورشون دربرابر مدارس تیزهوشان و غیر انتفا ...

من گفتم تیز هوشان؟؟؟ تیز هوشان مدارس سرآمده تکه تک مگه هر کسی قبول میشه؟ 

غیر انتفاعی نسبت به دولتی را گفتم 

تو انگار فرق تیز و هوشان و غیر انتفاعی رو نمیدونی