2777
2789
اره کمه عزیزمن 4کیلو چرخ کرده هست بزاریم کنار اون چهار کیلو مونده 18تیکه میشه برای هر خورشت ما هم چه ...

ما هم ۴ نفریم مهمان هم میاد برام بخدا ما هم دوست نداریم همه پولمون رو بدیم جای مرغ و گوشت.نمیدونم چرا میان طعنه میزنن؟

خب یکی به سر و وضع ظاهریش بیشتر میرسه یکی  به خورد و خوراک بچه هاش بیشتر اهمیت میده.

چرخ کرده بوقلمون خوب میشه .به من گفتن به جای گوشت مرغ از گوشت بوقلمون استفاده کنم چون ناراحتی معده د ...

آره عزیزم

من مامانم گوشت که میخره دنبه ش رو با بوقلمون چرخ میکنه یا کلا نیم کیلو دنبه جدا میگیره برای چرخ کردن با بوقلمون.خیلی خوشمزه میشه ماکارونی و کتلتش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما هم ۴ نفریم مهمان هم میاد برام بخدا ما هم دوست نداریم همه پولمون رو بدیم جای مرغ و گوشت.نمیدونم چر ...

میدونی سبک های زندگی فرق دارن

و بعضی شون عجیبه 

از طرفی از وقتی یه  کاربر میگفتن ماهی فلان قدر گوشت میخورن این لجند سایت شد 

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

آره عزیزممن مامانم گوشت که میخره دنبه ش رو با بوقلمون چرخ میکنه یا کلا نیم کیلو دنبه جدا میگیره برای ...

باید منم امتحان کنم میگن گوشت بوقلمون از مرغ بهتر و سالمتره

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
وام بازسازی نوسازی نی نی سایت بهت تعلق نمیگیره؟؟

نمیدن لعنتیا    

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
وام بازسازی نوسازی نی نی سایت بهت تعلق نمیگیره؟؟

شمالی هستین

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
۲ کیلو چرخی ،۲ونیم کیلو گوسفندی ،۴ تا دونه مرغ متوسط ۴ نفریم هرچی درست کنم گوشت و مرغ میخواد لعنتی گ ...

شما هم هم مقدار گوشت مصرفیتون و هم تعداد خانوادتون مثل منه ولی من واقعا نمیتونم کمترش کنم به خصوص که دوتا بچه تو سن رشد دارم پروتیین باید به اندازه تو برنامه غذاییشون باشه

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
شما هم هم مقدار گوشت مصرفیتون و هم تعداد خانوادتون مثل منه ولی من واقعا نمیتونم کمترش کنم به خصوص که ...

اره عزیزم منم بیشتر بخاطر بچه ها میگیرم چون جفتشون تو سن رشد هستن 

منو همسر کنارش سعی میکنیم تخم مرغی اسفناجی سیب زمینی استانبلی بزاریم رو برنج بیشتر رو بچه ها بخورن