2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس دیگه شما گرگ والون دیده ای😄

والاا به خداا

ما چه می‌دونیم کسانی رو که امروز می‌بینیم،  با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقه‌ات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب می‌کند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشته‌باشی.
گل چه خونه ای

از اینا که توش خیار گوجه فلفل دلمه و.... پرورش میدن.زمینشو دارم ولی پول گنده میخواد رفتن تو کار گلخونه.خدااااجون برسوووون

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

اول همه بدهی های بانک و قرض الحسنه و اطرافیانم را پرداخت میکردم بعد واسه باقی مانده یه فکری میکردم 

خیلی دلم میخواد دغدغه بدهی نداشته باشم یه ذره برم بازار و خرید و بریز و بپاش 

همین الان هم کفش نیاز دارم هم چادر مشکی هم حداقل یکی دوتا مانتو 

اینا خودش کم کم کم سه چهار تومن میشه ولی پول نیست باشه هم واسه قسط و مخارج خانه هست 

ای بابابرو باهاش کیف کن آخرشم یه جایی میذارنمون

والا من دیگه هیچ  امیدی ندارم که بخوام شاد باشم پس مردن رو ترجیح میدم

رک بگویم از همه رنجیده ام از غریبو اشنا ترسیده ام بی خیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام 
همون شهرکا هم خوب پیشرفت میکنم.ما زمین رضوان خریدیم ۵۰ابان شده ۴میلیارد

الان دیگه حتی صدرا هم فک نکنم بشه خرید رضوان شاید طرفای میانرود و لپوییو اینا بشه رضوان کجاست؟

ما چه می‌دونیم کسانی رو که امروز می‌بینیم،  با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقه‌ات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب می‌کند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشته‌باشی.
از اینا که توش خیار گوجه فلفل دلمه و.... پرورش میدن.زمینشو دارم ولی پول گنده میخواد رفتن تو کار گلخو ...

ان شاء الله 🌺💖💝

خیلی باصفاس

منم تنها انگیزه باغچه زدنم گرون شدن مایحتاج هس 

هرچی گرون میشه میگم کاش گلدونش داشتم