2777
2789
معلومه چرا چون هرکس میخواد عقیده خودشو ثابت کنه درصورتی که هرکدوم برای هر بدنی مناسبه مثلا بدن من طب ...

خب عزيزم از كجا بايد بفهميم ك طبيعي برام خوبه يا سز؟

مني ك ي بچه ميخوام 

اصلا همچین چیزی امکان نداره مگه بی حسی زدن چقدر طول میکشه نهایت سی ثانیه شما درد زایمانو با بقیه درد ...

پس یعنی من دروغ میگم ؟همچین چیزی بوده که دارم میگم دیگه حتی خواهرشوهرامم گفتن برا اوناهم بی حسی نزدن 

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزيزم از كجا بايد بفهميم ك طبيعي برام خوبه يا سز؟مني ك ي بچه ميخوام

ببین به هرحال هردو زایمان عارضه داره 

ولی خب اگر شرایط بچه نرمال باشه زایمان طبیعی یه سری ملاک ها داره 

مثلا لگن بزرگ 

باسن بزرگ نه هااااا 

لگن بزرگ که اینو دکتر با معاینه تشخیص میده 

یا قد بلند بالای 160 برای طبیعی خیلی راحتتره 

یا کسی که از لحاظ تغذیه ای به خودش خوب رسیده 

کسی که توی بارداری خوب ورزش میکرده 

اینا همه باعث میشه تو زایمان طبیعی با کمترین عارضه داشته باشی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

پس یعنی من دروغ میگم ؟همچین چیزی بوده که دارم میگم دیگه حتی خواهرشوهرامم گفتن برا اوناهم بی حسی نزدن

عزیزم نمیگم دروغ میگی که😅

من چون خودم هم تجربه زایمان طبیعی و اپی داشتم و هم توی بخش زنان زایمان کار کردم دارم بهت میگم 

وقتی بچه میاد پایین اینقدر فشار روی واژنه که تو اصلا متوجه سوزن بی حسی نمیشی و فکر میکنی که بی حسی نزدن 

بخیه روی پوست هم کلا درد داره حتی با بی حسی 

مطمئن باش برات زدن ولی شما توی اون لحظات سخت و پرفشار آخر متوجه نشدی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

خب معلومه طبیعی

.هفت لایه برش عمیق شکم قابل قیاس نیست با یه لایه سطحی برش کوچک اونجا که اصلا متوجهش نمیشی

و زود جوش میخوره

دیروزم دیدم  شبکه سلامت تحقیقات جدید شده بجه هایی سزارین شصت درصد بیشتر از بچه های طبیعی به اسم و آلرژی ها مبتلا میشن

اصولا از دید علمی طبیعی بهتره عوارضش کمتره 

منتها باید بدنتم سازگاری داشته باشه 

همتون از تجربه های خودتون نگین ک صد در صد سزارین من راضی بودم فلان 

بدن با بدن فرق داره مادر من زایمانش فقط طبیعی بود و راضیه 

▪️عاشق نجوم و ماورام▪️خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه ! یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره❕️اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ... ساعت رند ، عدد ۷ و هر دم و بازدم! 

سزارین

اکثر خانمهای ایرانی بخاطر عدم امادگی بدنی و روان پریشی پرسنل بیمارستان موقع وضع حمل و اسیبهای روحی که بخاطر رفتاروگفتار اونها وارد میشه و زجر دردی که تحمل میکنن و عدم اگاهی و بدرفتاری همسرانشون موقع و بعد از زایمان نباید انجام بدن

کاربری دست سه نفره ، لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید

بستگی به بدنت داره که دکتر تشخیص میده برای طبیعی به اندازه لگنت و قدت و وزنت مربوطه. اگر ورزشم بکنی که عالیه. طبیعی دردت ۱بارست زودم بهبود پیدا میکنی خون کمتری هم از دست میدی از همون اولم شیر داری

2810