2777
2789
عنوان

مادرای سی و پنج به بالا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 50 پست
خب قبل اینکه به زبون بیاد براش واریز کنید ضمن اینکه به یکی که راه دوره نباید بگی به بابات بگو اون ل ...

پول تو جیبی همیشه تو کارتش هست

برای خرید کتاب پول لازم داشت

آره دقیقا شما راست میگی من اشتباه کردم 😓

بچه های منم به هاطر منت هایی بی جایی که پدرشون میذاره دقیقا همینطور شدن تازه اونا کوچیکن ولی مدرسه ش ...

شوهر من تاحالا منت نزاشته 

به پسرم سپرده ک هر وفت و هر جایی پول لازمت شد بگو 

پسرم از بچگی کم روعه بیشتر بامن راحته تا با پدرش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دانشجو که بودم واسه اینکه به خانواده فشار نیاد بیشتر کتابهامو از کتابخونه امانت می گرفتم مخصوصا عمومی هارو 

فقط یک ترم میخواستم استفاده کنم 

اما یادمه پسرا خیلی ساده بودن هررررچی استاد میگفت میخریدن!

بهش بگو کتابخانه دانشگاهش عضو بشه و یا خودتون کتابخونه شهرتون عضو شو و بهش بگو کتابهای این ترمت چیه؟ و براش امانت بگیر

اینم یه راهکاره

چ.م 10 میلیون واسه یک ترم پول کتاب خیلی زیاده

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
آفرین به غیرتش دوست نداره سربار باشهانشا الله یه شغل خوب پیدا کنه و مستقل بشهیه کم مهربان تر باهاش چ ...

مرسی ممنون عزیزم

انشالله

اتفافا آخرای چتمون گفتم تو بخون انشالله جبران میکنی نارحته خرج زیادت نباش

آره یکم سرد چت کردم در کل اینجوری نیستم  دیشب گفت ک ازتون خجالت میکشم خیلی بهم ریختم

دانشجو که بودم واسه اینکه به خانواده فشار نیاد بیشتر کتابهامو از کتابخونه امانت می گرفتم مخصوصا عموم ...

اره خیلی کتاب میخره 

ممنون از نظرت بهش میگم 🌹