2777
2789
عنوان

مادرای سی و پنج به بالا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 50 پست

خب قبل اینکه به زبون بیاد براش واریز کنید 

ضمن اینکه به یکی که راه دوره نباید بگی به بابات بگو  اون لحظه حتما با شما راحت بوده

بگو واریز کردیم بهت خبر میدم

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه های منم به هاطر منت هایی بی جایی که پدرشون میذاره دقیقا همینطور شدن تازه اونا کوچیکن ولی مدرسه شون بگه یه چیز ببرن حاضرن نبرن ولی به باباشون نگن!

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
شما به همسرت بگو نذاره جیب بچه خالی نمونه۳۲ سالم عذر میخوام زودتر از سنم نظر دادم

نه اصلا  نمیزاریم خالی بمونه 

برا کتاب از مهر تاحالا نزدیک ۱۵ /۱۰تومن هزینه کرده

با اینکه شوهرم بهش صدبار گفته تو نگران پولش نباش ول...

عزیزم بخاطر این سن درج کردم  اونایی ک فرزند دانشجو دارن هم نظر بدن

آفرین به غیرتش دوست نداره سربار باشه

انشا الله یه شغل خوب پیدا کنه و مستقل بشه

یه کم مهربان تر باهاش چت کن عزیزم پول را براش واریز کنید حتی یه ذره هم اضافه تر از چیزی که لازم داره و بهش بدید و بگید این پول باشه واسه پس انداز شاید لازمت بشه 

در آخر هم بهش بگو اگه باز کم آوردی بهمون بگو و حتما براش آرزوی موفقیت کن 

بهش انگیزه بده و بگو انشا الله مستقل میشی و اگه ما هم جایی احتیاج داشتیم ازت درخواست میکنیم اینجوری دیگه پسرت هم معذب نمیشه 

عزیزم🥲 خودمم همینجور بودم . هیچجوره هم درست نشد

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

اینجا و سروش نداری اجی؟ روبیکام هک شد اصلا یه اوضاعی لینک‌میداد مخاطبام برای تو نداد؟

نه گل،حذفشون کردم اذیت میشدم هنگ میکرد، ای باباا، بازچک میکنم ببینم پیام میاد

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️

عب نداره عزیزم بهتر که اینجوریه . خیلی وظیفه وظیفمونه نکن. 

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

شما پولی که بهش میدین میره برای مخارج روتین روزانه. وقتی یه کتب بخواد بخره دستش تنگ میشه. ربطی به کم کاری شما نداره. شما هر چقدر پول بدید بازم این اتفاق میفته. و این مساله که پول کم بیاری و خجالت بکشی از مادر و پدر که بگی پول میخوام، یه چیز کاملا عادیه 

یه نفر داشتیم خجالت نمی‌کشید. رمز کارت مامان و باباش رو داشت و میزد. بسیار آب زیر کاه بود