2777
2789
عنوان

شغل همسرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 68 پست

کارمند شرکت ماکروسافت  ماهی ۲۰۰میلیون در امدشه یارانه هم میگیریم

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیخوان بیان ردتون رو بزنن و مال و اموال رو مصادره کنند یا مالیات بگیرن ازتون ،😂حتما می‌خوام انتخاب ...

ربطی ندارع به قسمت اول جملتون 

منظور من کلی بود که علتش چیه واقعا شغل من نوعی چه بدرد یه کاربری میخوره که فرسنگ ها ازم دوره و شاید هیچی هم ندونه از شغلم ....

خب من الان بیام بگم سه تا کار انجام میدم اینجور اونجور کی باورش میشه و خب شاید خیلی ها عنوان ها و برچسب نایی بهم بچسبونن ...

پس درست نیست کلی بخوای نگاه کنی به این موضوع 

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بله عزیزم هرجور حال میکنی

مهندسی معماری . خوندم اینجور نیست ماهیانه حقوق بگیرم یهو یه پروژه میگیرم ۲ میلیارد یه پروژه ۵۰۰ میلیون. بزرگترین پروژم ۲ سال پیش بود ۵۰ میلیارد گرفتم.  داغون ترینش هم یه پروژه ۱۰۰ میلیونی بود😂

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

اینجا نمیدونی طرف زنه یا مرده ، بیست سالس یا ۱۴ سالس 

بعد شما نتظار داری شغل همسرشونو بگن واقعی؟

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

همسرم:رئیس مخابرات یه شهرستانی(دکتری مدیریت دارن)خودم:مسئول ازمایشگاه در ارگانی دولتی(دکتری علوم ازم ...

بزنم به تخته. همیشه دلم میخواست رئیس یه ارگان دولتی باشم مسئول به قولی. ولی خب نشد😅

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

راننده نیسان 

ماهی ۴۰ م

تعبیر خواب بلدم اگه جایی تعبیر خواب ازم‌خواستید خواب رو با کوچکترین‌جزئیاتی که به‌ یاد دارید تعریف کنید تا تعبیر کنم هزینه تعبیر خواب دو تا صلوات به نیت خواسته هام ❤مخالفی ریپ بزن ولی محترمانه مخالفت کن تا جواب بگیری 😐😐 با آدمایی هم که بلد نیستن محترمانه برخورد کنن حرفی ندارم 
ربطی ندارع به قسمت اول جملتون منظور من کلی بود که علتش چیه واقعا شغل من نوعی چه بدرد یه کاربری میخور ...

ایده گرفتن از شغل ها ،سختی هاش خوبی هاش ،درامدش خیلی خوبه همچین تاپیکی که بخوان از هم ایده بگیرن برای ایندشون 

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت

وا از آمار گیری اومدی 😂

یه بار یکی گفت تو شرکت ایران ول کار میکنم یه بنده خدایی گفت ببین میتونی دست منم بند کنی اینقدر ساده بود 😂

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜