2777
2789
داره تا دلت بخواد ولی نمیشه از حقت بگذری

منظورتون از حق مهریه س؟

طرف اگ عوضی باشه خیلی راحت مال و اموالشو میزنه ب نام کسی از اونورم سالی یک یا نهایتا دو سکه باید بده ک با این تورما هیچی حساب نمیشه

با احترام،آقایون لطفا تو تاپیکای من نظر ندن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منظورتون از حق مهریه س؟طرف اگ عوضی باشه خیلی راحت مال و اموالشو میزنه ب نام کسی از اونورم سالی یک یا ...

آره. اگر بعد از اینکه شما درخواست طلا بزنی بزنه بنام کسی دادگاه همشو برمیگردونه. بعد دادگاه نگاه حقوق ماهیانه اش میکنه و بهت میده

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍

ما حق طلاق نداریم ولی اگرم داشتیم حتما میگرفتم چون دوستان زیادی داشتم توی دانشگاه که همسرشون مجبورشون میکرد از حقوق خودشون بگذرن تا صرفا رهاشون کنه و طلاقشون بده 

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

ما حق طلاق توافقی داریم🙄هیچکس نمیتونه اون یکیو طلاق بده 😂

حق طلاق توافقی ناقض اون حقی ک‌ قانون ب مرد میده نمیشه ب نظرم

ک‌هروقت خاست زنشو‌طلاق بده

حق طلاق توافقی ناقض اون حقی ک‌ قانون ب مرد میده نمیشه ب نظرمک‌هروقت خاست زنشو‌طلاق بده

ما قانونی ثبت کردیم داخل دفترخانه

اونجا بهمون گفتن در مورد یک سری از چیزا دو طرف میتونن بدون نظر اون یکی طلاق بگیرن 

مثل خیانت اثبات شده یا اعتیاد شدید و توهم و کتک کاری و اینا 

زن هم میتونه طلاق بده در این شرایط مرد هم میتونه

در غیر این صورت و برای تفاهم نداشتن و اینجور چیزا توافقی هستش و نیازه که دو طرف راضی باشن

ما قانونی ثبت کردیم داخل دفترخانهاونجا بهمون گفتن در مورد یک سری از چیزا دو طرف میتونن بدون نظر اون ...

خب شما فک کن یکی شوهرش بد دهنه

چطوری ی زن میتونه اینو اثبات کنه و طلاق بگیره؟

خب شما فک کن یکی شوهرش بد دهنهچطوری ی زن میتونه اینو اثبات کنه و طلاق بگیره؟

بستگی به قاضی 

تعداد دفعات تکرار شده

شاهدین و مدارکی که اراعه میدید داره

اول هم خود دادگاه ارجاع میده به روان شناس خود قوه قضاییه و بعد از اینکه ایشون نظرشون و داد(اگه از طرف روان شناس دیگه ای نامه ببرید فقط داخل مدارک اراعه شده میزارن و اصل نظر رو روان شناس خودشون میده)

تحقیق در محل کار و محل سکونت انجام میده و در نهایت دادگاه رای میده

فقط بهتون بگم اگه وویس ازشون ضبط کنید میتونید به عنوان مدرک ازش استفاده کنید ولی در ازاش ایشون میتونن ازتون شکایت کنن اینم در نظر بگیرید ولی خب در رای دادگاه تاثیر خوبی داره

بستگی به قاضی تعداد دفعات تکرار شدهشاهدین و مدارکی که اراعه میدید دارهاول هم خود دادگاه ارجاع میده ب ...

خب دیگ

بخاطر همین مراحل سخت و اعصاب خردی هاشه

ک میگیم وکالت طلاق برای زن خوبه

خب دیگبخاطر همین مراحل سخت و اعصاب خردی هاشهک میگیم وکالت طلاق برای زن خوبه

حق طلاق برای هر کسی که باشه بازم نمیتونه بی دلیل زنشو طلاق بده عزیزم الان مثل چندین سال پیش نیست یه بنده خدایی زنش بهش خیانت میکرد حتی میزدش بازم نتونست طلاقش بده چون مدارکش تکمیل نبود و خانوم تمکین میکردن ازشون

دیگه زن که بدترم هست تو این جامعه

حق طلاقم داشته باشید بازم باید مدرک و دلیل قانع کننده اراعه بدید 

مگه اینکه توافقی باشه و دو طرف راضی باشن